• BIST 9524.59
  • Altın 2489.764
  • Dolar 32.5509
  • Euro 34.7218
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

DSİ Spor Kulübü Derneği Kongresi Yapıldı

DSİ Spor Kulübü Derneği Kongresi Yapıldı
Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü DSİ Spor Kulübü Derneği'nin Olağan Genel Kurulu DSİ 13. Bölge Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü DSİ Spor Kulübü Derneği'nin Olağan Genel Kurulu DSİ 13. Bölge Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.

Kongreye Bölge Müdürü Turkay Özgür'ün Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Aykan, Hüseyin Akkaya, Köksal Buğra Çelik, DSİ Spor Kulüp Başkanı Remzi Cengiz, Şube Müdürleri ve Kulüp yöneticileri ile üyeleri katıldılar.

Divan Kurulunun seçimi yapılarak başlanan genel kurulda Divan Kurulu Başkanlığına Tuncay Aykan, divan kurulu Üyeliklerine Mevlüt Engin ve H. Asım Günaydın seçildi. Divan heyetinin seçiminin oy birliği ile kabulünün ardından Genel Kurul Saygı duruşu ile başladı.

Açılışta konuşan Bölge Müdürü Turkay Özgür, DSİ'nin çok büyük bir aile olduğuna vurgu yaptı. Su ve toprak kaynaklarını geliştirme noktasında hizmetlerin yanında toplumu sağlıklı olabilmesi için gençlerin doğru yönlendirilebilmesine katkıda bulunmak amacı ile spor faaliyetlerini sürekli desteklediklerini söyleyen Özgür " Ülkemizin her bakımdan dünya liginde iyi bir konuma gelmesi için sağlıklı zinde bireylere ihtiyacı vardır. Güçlü olabilmemiz için de sağlıklı insanlara ihtiyacımız vardır. Şahsen Bölge Müdürü olarak görev yaptığım her bölgede DSİ" nin spor kulüplerine ciddi katkılarda bulundum. Benden önceki bölge müdürlerimiz de ciddi katkılarda bulunmuş, onlara da burada hepinizin huzurunda en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler kulüp yöneticilerine elimizden geldiği kadar destek olmaya çalıştık. Bundan sonrada olacağız. Tesisleşme noktasında bir atılım başlattık. İnşallah bundan sonrasında daha da ileri düzeye gitmesi için gayret göstereceğiz.Sizlerden de bu tesislerden maksimum derecede faydalanmanızı temenni ederim. Çünkü yoğun ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz, önemli işler yapıyoruz.Bundan dolayı en azından tesislerimiz de birkaç saatte olsa spor faaliyetlerinde bulunarak kendinizi biraz rahatlatabilirsiniz. " dedi.

DSİ Spor Kulüp Başkanı Remzi Cengiz'de yaptığı konuşmada DSİ spor kulübü olarak futbol, basketbol ve voleybol olmak üzere birçok branşta başarılar kazandıklarını söyledi. Bunun için özellikle alt yapı tesislerinin ve sporculara sunulan imkanların iyi olması gerektiğini söyleyen Cengiz " Bu konuda Sayın Bölge Müdürümüzün manevi destekleri sayesinde çim sahamızı daha da güzelleştirerek ve buna ilaveten geçtiğimi günlerde açılışını yaptığımız halı saha dinlenme ve sosyal tesislerimiz kulübümüzü alt yapı ve tesisleşme noktasında daha da güçlü kıldı.İnşallah bu tesislerimiz hem sporcularımızın yetişmesinde hem de kulübümüzün gelişmesinde çok büyük katkı sağlayacaktır. 62 yıldır ülkemizin her köşesine Su yapıları yaparak milletimizin istifadesine sunan Kurumumuz düzenlemiş olduğu Sosyal ve Spor faaliyetleri Türkiye genelinde ve Antalya ilinde başarılar elde etmeye devam etmektedir.Özellikle Bölge Müdürlüğü olarak geçen yıl U-15 Futbol takımımızın Türkiye ikincisi olması bizleri gururlandırdı.Diğer taraftan U-13 Futbol takımımızda Antalya ilimizde geçen yıl yapılan turnuvada şampiyon olmuş ve bizleri gururlandırmıştır.Geleceğimiz olan gençlere verdiğimiz emeğin boşa olmadığını kazandıkları Türkiye ikincilik kupası ve lig şampiyonluklarıyla görmüş olduk.Bunun yanında DSİ Spor yönetimi olarak her yıl çalışanlarımızın birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmek için Şubeler arası Futbol ve Voleybol Turnuvaları düzenlenmektedir." diye konuştu.

Genel kurula DSİ Spor Genel Sekreteri Güven Gündoğdu ve DSİ Spor Denetim Kurulu Başkanı Dinçer Akdeniz'in kulüp faaliyet raporu ve kulüp mali raporlarını okuması, DSİ Spor Kulübü Dernek Tüzüğü'nün değiştirilmesi, görüşülmesi ve ibrası, Dilek ve temenniler, Yeni yönetim ve denetim ile ASKF temsilcilerinin seçilmesi ile devam edildi.

Yapılan seçimler sonucu Remzi Cengiz Başkanlığı'ndaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

BAŞKAN: Remzi Cengiz

YÖNETİM KURULU: Emrah Küçükbozbey, Hasan Hüseyin Öz, Güven Gündoğdu, Ramazan Öğren, Necmettin Kaplan, Abdurrahim Böke

YEDEK ÜYELER: Ramazan Erol,Ramazan Güler, Muhammet Aktan, Süleyman Aşkın, Nesim Öztürk, Ertan Çıtak, Osman Kadaif

DENETİM KURULU:Dinçer Akdeniz, Muzaffer Çobanlar, Haluk Geride,

ASFK KURULU: Remzi Cengiz,Emrah Küçükbozbey,Hasan Hüseyin Öz

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim