• BIST 9789.49
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

DSİ Kavşağına Petrol Pompası Yerleştirildi

DSİ Kavşağına Petrol Pompası Yerleştirildi
Adıyaman'ın en önemli sembollerinden bir tanesi olan ve daha önce de DSİ kavşağında yer alan petrol pompası (at başı) yenilenerek eski yerine yeniden...

Adıyaman'ın en önemli sembollerinden bir tanesi olan ve daha önce de DSİ kavşağında yer alan petrol pompası (at başı) yenilenerek eski yerine yeniden yerleştirildi.

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla Adıyaman'ı sembolize eden değerleri şehrin makul noktalarında sergilemeye devam ediyor. Ülke petrolünün ciddi bir kısmının çıkarıldığı Adıyaman'da bu değerlerin varlığını ortaya koymak için daha önce DSİ kavşağında var olan ancak eskidiği için geçtiğimiz aylarda kaldırılan petrol pompası (at başı), yenilenerek tekrar eski yerine yerleştirildi.

Konu ile ilgili bilgi veren yetkililer, pompanın ışıklandırılıp, özel günlerde hareket edecek şekilde eski yerine yeniden yerleştirildiğini belirterek, "Adıyaman'ımız yeraltı ve yer üstü zenginlikleri ile ülke ekonomisine ciddi katkılar sunan bir ildir. Adıyaman Belediyesi olarak ilimiz sınırları içerisinden çıkarılan bu değerleri sembolize eden maketleri şehrin uygun yerlerinde sergiliyoruz. Bu değerlerin başında da petrol geliyor. Geçtiğimiz yıllarda DSİ kavşağında yer alan petrol pompasını eskidiği için geçtiğimiz aylarda kaldırmıştık. Yenisi için de Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğünden talepte bulunmuştuk. Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğünden gelen yeni petrol pompası Batman'dan gelen ekip ile belediyemize ait ekipler tarafından eski yerine monte edildi. Yine belediyemiz tarafından aynı kavşakta sürdürülen bakım çalışmalarından sonra pompa daha güzel bir şekilde halkımıza sunulmuş olacak. Ayrıca ışıklandırılıp, özel günlerde hareket de edebilecek olan pompanın temininde ve montajında desteklerini esirgemeyen Türkiye Petrollerine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

DSİ Kavşağına Petrol Pompası Yerleştirildi

DSİ Kavşağına Petrol Pompası Yerleştirildi

DSİ Kavşağına Petrol Pompası Yerleştirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim