• BIST 9530.47
  • Altın 2477.378
  • Dolar 32.4431
  • Euro 34.6501
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C

Drogba hastaneye kaldırıldı

Galatasaray, Real Madrid karşılaşmasının ilk yarısının son dakikalarında Pepe'nin sert faulüne maruz kalan Drogba oyun dışına çıktı ve hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyada ise sarı kırmızılı taraftarlar Pepe'ye büyük tepki gösterdi.
Devre arasında ambulansla hastaneye götürülen Drogba'nın bir dizi testlere tabii tutulacağı öğrenildi. Orta sahada defanstan gelen topu almak için hamle yapan Drogba'ya, Real Madrid'in Portekizli oyuncusu Pepe arkadan sert bir faul yaptı. Faul sonrası yerde kalan golcü oyuncunun acı içinde kıvranarak omuzunu tuttuğu görüldü.
 
İlk yarının son dakikalarında gelişen pozisyon sonrasında Drogba saha kenarına alındı ve kenarda Amrabat'ın ısınmaya başladığı görüldü. Ancak değişiklik ilk yarıda gerçekleştirilmedi; ikinci yarı başlarken Drogba oyundan çıkarken yerini Amrabat'a bıraktı.  Pozisyon sonrasında Pepe sarı kart gördü. 
 
DROGBA BEŞİKTAŞ MAÇINDA YOK
 
Real Madrid ile oynanan maçta omuzundan sakatlanarak oyundan çıkan Galatasaraylı futbolcu Didier Drogba’nın Beşiktaş derbisinde oynayamayacağı öğrenildi.
 
Devre arasında ambulansla Liv Hospital Hastanesi’ne götürülen Drogba, burada bir dizi kontrolden geçti. Kontroller sonrası Drogba’nın Beşiktaş maçına yetişmesinin zor olduğu ifade edildi.
 
PEPE'YE SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI
 
Yaşanan faul pozisyonu ve Drogba'nın sakatlanarak oyun dışına çıkması sonrasında sosyal medyada Pepe'ye tepki yağdı. Sosyal medyadaki sarı kırmızılı taraftarlar mesajlarıyla Pepe'ye tepkilerini dile getirdiler.
 
Serhat Demir: 
Maç bitmeden PEPE'nın bacaklarını ikiye bölün 5 daha yemeye razıyım
 
mevlut tezel: 
Galatasaray için maç Pepe, Drogba'yı sakatladığında bitmişti
 
Anavatan Partisi: 
ANAP grubunun, Drogba'yı sakatlayan Pepe için idam yasasını bir kereye mahsus tekrar çıkarma önerisi reddedildi.
 
Ebru Gursoy:
Pepe seni TOMAlar kovalasin
 
Ercan Ozturk: 
Bu arada Pepe'nin hala forma giyiyor olması futbola ihanettir..
 
Cevher Cırık:
Kabus gibi ya Drogbayı sakatlayıp oyunun kaderini değiştiren Pepe rahat uyuma bu gece!
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim