• BIST 9705.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

DP Konak ilçe kongresini gerçekleştirdi

DP Konak ilçe kongresini gerçekleştirdi
Demokrat Parti (DP) İzmir, Ödemiş, Bayraklı, Buca ve Bergama ilçe kongrelerinin ardından bugün de Konak ilçe kongresini gerçekleştirdi.

Demokrat Parti (DP) İzmir, Ödemiş, Bayraklı, Buca ve Bergama ilçe kongrelerinin ardından bugün de Konak ilçe kongresini gerçekleştirdi. Kongre sonucununda yapılan seçimde Hüsnü Eyi, Demokrat Parti Konak İlçe Başkanı oldu. Kongreye, DP Genel Başkan Yardımcıları Osman Varol, Nihat Onbaşıoğlu, 21 Dönem Milletvekili Turan Arınç, 19. Dönem Milletvekili Mehmet Özkan, DP İzmir İl Başkanı Tamer Yentür, DP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri, işçe başkanları, üyeler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongrelerde konuşan DP İzmir İl Başkanı Tamer Yentür, Demokrat Parti sevdalılarını partinin etrafında toplanmaya çağırdı. Yentür konuşmasını şöyle sürdürdü: "Türkiye zor bir dönem geçiriyor. Şehit haberleri artık sıradan bir durum aldı. Ülke insanı acı üzerine acı yaşıyor. Biz bu süreçte ilçe kongrelerimiz başlattık. 21 Mart günü de il kongremizi gerçekleştireceğiz. Demokrat Parti kongrelerinden sonra güçlü bir şekilde halkın karşısına çıkacaktır. Bu partinin toparlanması, eski gücüne ulaşabilmesi için partinin eski isimlerinin, partiye inanmış kişilerin partinin etrafında toplanmasını bekliyoruz. Böylelikle gücüne güç katacak DP, milletin önüne yaşanılan kaostan kurtulmanın reçetesini sunacaktır. Yaşanılan savaş ortamının son bulmasının yegane çaresi Demokrat Parti ve kadrolarıdır." dedi.

KIRAT İZMİR'DEN ŞAHLANACAK

Kongrede konuşan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Onbaşıoğlu da partililere birlik ve beraberlik mesajı verdi. Onbaşıoğlu Türkiye'nin ve Türk halkının acılarına son verecek partinin ne AK Parti ne CHP ne de MHP olduğunu belirtti. Onbaşıoğlu, "21 Mart'ta yapılacak DP İzmir İl Kongresi ile Kıratı İzmir'den şahlandıracağız." şeklinde konuştu.

ARINÇ: KIRGINLIKLARI, DARGINLIKLARI KALDIRACAĞIZ

Demokrat Parti Konak İlçe Kongresi'ne katılan 21. Dönem milletvekillerinden Turan Arınç ise "Şuan hiçbir parti "Biz Türkiye'de merkez sağı temsil ediyoruz" diyemez. Şuan ülkede merkez sağı kim dolduracak sorusunun cevabı yoktur. Demokrat Parti bu açığı dolduracak tek partidir. İyi organize olmuş, sorunlarından arınmış bir Demokrat Parti bu ülkenin ve ülke insanının kurtuluşu demektir." diye konuştu.

DP Konak ilçe kongresini gerçekleştirdi

DP Konak ilçe kongresini gerçekleştirdi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim