• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Down Sendromlu Çocuklara Efsane Eses Forması

Down Sendromlu Çocuklara Efsane Eses Forması
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Yönetim Kurulu üyeleri ve efsane Eskişehirspor futbolcuları, ziyaret...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Yönetim Kurulu üyeleri ve efsane Eskişehirspor futbolcuları, ziyaret ettikleri Gökkuşağı kafede çalışan engelli bireylere isimleri yazılı olduğu Efsane Eskişehirspor formasını hediye ettiler.

Efsane Eskişehirspor kadrosunda yer alan başta İsmail Arca, Nihat Atacan, Vahap Özbayraktar, Süreyya Özkefe ve İlhan Çolak'ın da bulunduğu futbolcular, TÜFAD Başkanı Ahmet Bingöl, Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Mehtap Cibiş Yıldız ve Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinatörü Kemal Yıldırım, Gökkuşağı Kafe'de çalışan engelli bireyler ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan TÜFAD Başkanı Bingöl "Şube olarak sosyal etkinlik çerçevesinde bugün down sendromlu kardeşlerimizle bir kahvaltı yapalım istedik. Bizleri çok güzel ağırladılar, bizler de onlara çam sakızı çoban armağanı birer isimlerinin yazıldığı forma hediye ettik. Onlar da çok sevindiler bizler de onların sevincini görünce daha mutlu olduk. Bu bir gün olmamalı, kurumların bu kardeşlerimize sahip çıkmaları lazım. Bizlerde birer engelli adayı olarak onların yanında olmalıyız, onlara güç vermemiz gerekiyor. Amacımız buydu ve onların yüzünde bu ifadeyi gördükten sonra doğru yaptığımıza inandık ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Mehtap Cibiş Yıldız ise "Sporun ve sporcuların yalnızca sahalarda değil, hayatın içinde yer almasının, çok önemli olduğuna inanıyorum. Bugün, burada sergilediğiniz duyarlı davranışınız için çok teşekkür ediyorum. Engelli kardeşlerimize karşı yapmış olduğunuz, bu davranışınızın diğer insanlarımıza da örnek olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra down sendormlu çocuklar efsane futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Down Sendromlu Çocuklara Efsane Eses Forması

Down Sendromlu Çocuklara Efsane Eses Forması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim