• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Dostlar Divanı Sultangazi’de Toplandı

Dostlar Divanı Sultangazi’de Toplandı
Sultangazi Belediyesi'nin ev sahipliğinde toplanan "Dostlar Divanı'na bürokrasi, gazete ve iş dünyasından birçok isim bir araya gelirken, gecede ikram edilen...

Sultangazi Belediyesi'nin ev sahipliğinde toplanan "Dostlar Divanı'na bürokrasi, gazete ve iş dünyasından birçok isim bir araya gelirken, gecede ikram edilen yemekler Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın eşi İlknur Altunay tarafından yapıldı.

İş, gazete, kültür sanat ve bürokrasi dünyası başta olmak üzere birçok meslek grubundan dostların bir araya geldiği "Dostlar Divanı" bu kez Sultangazi Belediyesi'nin ev sahipliğinde Sultangazi'de toplandı. Türkülerin söylediği ve sıcak sohbetlerin gerçekleştirdiği buluşmaya İstanbul Eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın ve Dostlar Divanı Başkanı Sami Özey'in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen gecede yöresel tattaki yemekleri ise Başkan Altunay'ın eşi İlknur Altunay tarafından yapıldı.

Başkan Altunay yaptığı açıklamada, Sultangazi Belediyesi'nin dostlar meclisini ikinci kez ağırladığını ifade ederek, "Dostlarla ilgili yapılan çalışmalar aslında yeni değil. Uzun yıllardır devam ediyor. Devlet kademesinde görev yapmış, gerek sanat dünyasından gerek sivil toplum kuruluşlarından gerekse de basın camiasından insanların bir araya gelerek kendini bizzat bu toplantılarda hem ifade etmek hem de bu toplantılarda bir araya gelerek özlemi giderme amacıyla yapılan güzel bir çalışma bu. Dolayısıyla biz ev sahibi olarak bu misafirlerimizi ağırlıyoruz daha evvel de bunun gibi bir konsepti Sultançiftliği mahallemizde ev oturması şekline yapmıştık çokta güzel olmuştu. Şimdi yeni salonumuz dolayısıyla bu konseptte de bir toplanılsın istedik bizde ev sahipliğini yapalım istedik" dedi.

"DOSTLAR DİVANI MUHABBET VE DÜŞÜNCE HEYETİDİR"

Dostlar Divanı'nın bir gönül kuruluşu olduğunu ifade eden Dostlar Divanı Başkanı Sami Özey ise, "Bu kuruluşun kökleri 20-25 yıl öncesine kadar gidiyor ama dostlar divanı olarak bir yeni oluşum kurduk. Burada bir Türkiye mozaiği var meslek kuruluşları içinde geçerli bu. Milletvekilinden belediye başkanına validen kaymakama kadar birçok meslek grubuna inen ve takriben 1 buçuk 2 ayda bir toplanan bir oluşumdur dostlar meclisi. Burada yemekler yenir, muhabbetler edilir güncel konuşulur. Ana hatlarıyla Dostlar Divanı, muhabbet, meşveret ve düşünce heyetidir" diye konuştu.

Dostlar Divanı Sultangazi’de Toplandı

Dostlar Divanı Sultangazi’de Toplandı

Dostlar Divanı Sultangazi’de Toplandı

Dostlar Divanı Sultangazi’de Toplandı

Dostlar Divanı Sultangazi’de Toplandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim