• BIST 9530.47
  • Altın 2482.192
  • Dolar 32.4467
  • Euro 34.7961
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Dost Meclisi Toplantısı

Dost Meclisi Toplantısı
AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, "Biz birlik içinde ve samimi olursak, şehrimize ve memleketimize en güzel hizmetleri yapacağımızdan şüpheniz olmasın"...

AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, "Biz birlik içinde ve samimi olursak, şehrimize ve memleketimize en güzel hizmetleri yapacağımızdan şüpheniz olmasın" dedi.

Tamer Dağlı, daha güzel bir Adana hedefiyle Nergiz Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nergiz ve Genel Müdürü Yüksel Canbolat'ın çabalarıyla başlatılan Dost Meclisi'nin Adana Baro Tesislerinde düzenlenen ilk toplantısına katıldı.

Adana ve ilçelerinde kalkınmaya yönelik yapılması düşünülen hizmetlerin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Nergiz Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nergiz, "Adana yıllarca, seçilmişlerin ve atanmışların çekişmeleri yüzünden çok şeyler kaybetti. Vatandaşımızın hakkı olan hizmetler kısır kavgalar yüzünden yapılamadı. Şimdi bizler doğup büyüdüğümüz, rızkımızı kazandığımız bu memlekete nasıl hizmet edebilirizin mücadelesini vermek için bir aradayız. Bizden sonraki nesillere neler bırakabiliriz, çocuklarımızın refah içinde yaşayacağı daha iyi bir Adana, daha iyi bir Kozan, daha iyi bir Pozantı, daha iyi bir Karataş, kısaca daha iyi bir Çukurova için neler yapabiliriz, bunu konuşabilmek adına buradayız. Bu Dost Meclisinin kapsamını çok geniş tuttuk. Memleket sevdalısı bürokratlarımız ve iş adamlarımız var. Tabiri caizse unumuz, şekerimiz, yağımız var. Helva için her malzemeye sahibiz. Bir tek ustaya ihtiyacımız vardı, onu da çok şükür bulduk. Milletvekilimiz Tamer Dağlı Dost Meclisimizin ustasıdır" dedi.

AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ise konuşmasında, "Biz birlik içinde ve samimi olursak, şehrimize ve memleketimize en güzel hizmetleri yapacağımızdan şüpheniz olmasın" dedi.

Yıllarca üst düzey yöneticilik yaptığını çalışanlarıyla ve milletiyle arama hiç aracı koymadığını ifade eden Dağlı, şöyle devam etti:

"Kapım asla kapalı olmadı benim. Sizlerinde aynı düşünce yapısında olduğunuzu biliyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde diğer Adana milletvekillerimizle çok güzel bir uyumumuz var. Bakanlarımızın da Adana'mıza eğilimleri sevindirici noktada. Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'na Yedigöze Barajımızdaki sıkıntılardan bahsettiğimde, "Şanlıurfa'ya bir programım var, hemen ardından Adana'ya da bir program yapalım" dedi. Sağ olsun Adana'ya gelerek, hem Yediğöze'deki işlerin hızlandırılması talimatı, hem de yeni müjdeler vermesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Yine Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik'in 12-13 Mart tarihlerinde Adana'mıza bir programı olacak. Siyasilerin olmadığı bir ortamda çiftçilerimizle bir araya gelerek, onların sıkıntılarını dinleyecekler. Kozan ilçemize yeni adliye binası yapımı çalışmalarında sona gelmiş bulunuyoruz. Yine Kozan'da dört yıllık bir fakülte kurulması için çalışmalarımız var. İlerleyen günlerde aramızda bir heyet oluşturarak Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile görüşmeyi düşünüyoruz. Yine Kozan ilçemize Huzurevi açılması için bina araştırması yapılıyor. En kısa zamanda Kozan Huzurevine kavuşacaktır. Daha birçok hizmetlerin Adanamıza ve Çukurova'ya kazandırılacağının inancını hepiniz gibi ben de taşıyorum."

Dost Meclisi Toplantısına, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, Didim Kaymakamı İskender Yönden, Adana Güç Birliği Vakfı Başkanı Yüksel Yavuz, Adana Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Söğüt, Adana İş Teftiş Kurulu Grup Başkanı Veysel Gül, TMO Adana İl Müdürü Mehmet Taylan, SGK Adana İl Müdürü Davut Tutar ile Adana ve Kozan'da bulunan sivil toplum kuruluşları başkanları, iş adamları, özel ve kamu banka şube müdürleri, avukat, doktor ve öğretim görevlisi olarak çalışan meslek gruplarından temsilciler katıldılar.

Dost Meclisi Toplantısı

Dost Meclisi Toplantısı

Dost Meclisi Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim