• BIST 9079.97
  • Altın 2306
  • Dolar 32.3263
  • Euro 35.1055
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Döşemealtı’nın İlk kadın Futbol takımı kuruldu

Döşemealtı’nın İlk kadın Futbol takımı kuruldu
Antalya'nın ilk kadın futbol takımı olan 1207 Antalyaspor Kulübü Derneği ile Döşemealtı Belediyesi arasında yapılan protokolle Döşemealtı'nın İlk...

Antalya'nın ilk kadın futbol takımı olan 1207 Antalyaspor Kulübü Derneği ile Döşemealtı Belediyesi arasında yapılan protokolle Döşemealtı'nın İlk Kadın Futbol takımının oluşturulması tamamlandı. İmza törenine katılan Döşemealtı Belediyesi ve Kulübün Onursal Başkanı Turgay Genç, hayırlı olmasını diledi.

Protokol imzalandı…

2016-2017 Futbol sezonun da Türkiye Kadınlar 1. Liginde mücadele edecek Döşemealtı Kadın Futbol takımı için Döşemealtı Belediyesi'nde imza töreni düzenlendi. Törene Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Turgay Genç, 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Türk, Sportif Direktör Hüseyin Türk, Kulüp Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cevat Yanar, Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel katıldı.

Döşemealtı'nın marka değerine katkı sağlayacak

Döşemealtı İlçesinin marka değerini kadın futbol takımıyla taçlandırmak istediklerini söyleyen 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Türk yaptığı açıklamasında, "Belediye Başkanımız Turgay Genç'in Döşemealtı'nın gelişimi ve tanıtımı ile ilgili çizmiş olduğu vizyonu, kadın futboluyla daha da geliştirmek ve katkı sağlamak istiyoruz. Kadromuz da bölgemizden katılan sporcularımız var ancak daha da güçlü bir alt yapı için İlçe genelinde ki İlk, Orta ve Lise'de ki okullarımızla bağlantıya geçip aramıza yeni yetenekleri katmak istiyoruz" dedi.

Fark yaratan belediyecilik…

Amatör sporlara yatırım yapmaya gençleri kucaklamaya devam edeceğine dikkat çeken Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İlk defa kurulan kadın futbol takımının, futbola ilgi duyan ama imkan verilmeyen genç kızlar için fırsat olduğunu söyledi. Başkan Genç konuşmasına şöyle devam etti, "Döşemealtı artık her alanda Antalya'da öne çıkan projeleriyle fark yaratan belediye noktasına geldi. Spordan, sanata, kültürden, sosyal yaşama kadar yapılmayanları yapmaya devam ediyoruz, bu bağlamda Kadın futbol takımının kurulması için bölgemizin çocuğu olan Hüseyin ve Süleyman Türk ile görüştük ve Döşemealtı'nın ilk kadın futbol takımı için güç birliği yaptık. Bu oluşum ile İlçemiz de ki genç kızlarımız futbol dahil ilgi duydukları her spor branşında faaliyet gösterebilecek"

Dünya çapında yıldızlar Döşemealtı'na gelecek…

Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı, dünya çapında yıldız isimleri kadrosuna dahil etmek için transfer çalışmalarını sürdürürken, Rusya, Danimarka, Azerbaycan, Gürcistan Kadın Futbol takımlarıyla da hazırlık maçları yapacağı öğrenildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim