• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Döşemealtı’nda Okullara Bakım

Döşemealtı’nda Okullara Bakım
Döşemealtı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir yandan mevsimsel ağaç ve bitki bakımlarını yaparken diğer yandan da caddelerde, sokaklarda,...

Döşemealtı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir yandan mevsimsel ağaç ve bitki bakımlarını yaparken diğer yandan da caddelerde, sokaklarda, cami ve okulların bahçelerinde çevre düzenlemeleri yapıyor.Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, eğitim-öğretimde ikinci dönem başlamadan önce okul bahçelerine yönelik ağaç budaması, bitki dikimi ve çevre düzenlemelerini aralıksız sürdürüyor.

Okulların yarı yıl tatile girmesiyle birlikte başta uzak mahalleler olmak üzere İlçe genelinde ki tüm okulların bahçelerinde başlatılan çevre düzenlemesi iki ayrı ekip tarafından koordineli olarak devam ediyor.

Döşemealtı Belediyesi bir taraftan okul ve camilerine yönelik temizlik ve çevre düzenlemesi yaparken diğer yandan da yine vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda caddelerin orta refüjlerinde bitki dikimi ve ağaç budaması yapıyor. Yeşilbayır Mahallesi'nde ki Ersin Taranoğlu Caddesi'nin orta refüjüne 100'ün üzerinde palmiye fidanı dikildi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in talimatı doğrultusunda ilçe genelinde sürdürülen çevre düzenlemeleri, yeşillendirme çalışmaları ve ağaç budama işleri vatandaşlar tarafından da destek görüyor. Başkan Genç, mevsimsel bakımların yanında belediyenin seralarında yetiştirilen bitkilerin ihtiyaç duyulan alanlara dikilerek İlçede kişi başına düşen yeşil alan miktarının da önemli oranda arttırıldığına dikkat çekti.

Ekiplerin çalışmalarına zaman zaman kendisi de katılan Başkan Turgay Genç, "Döşemealtı, doğasıyla, tarihiyle, coğrafik konumuyla Antalya'nın en güzel İlçelerinden birisi. Bu güzelliği korumak hepimizin öncelikli görevidir. Mesai arkadaşlarımın bir bölümü okul ve camilerimizin bahçelerini, bir bölümü cadde ve sokakları bir başka bölümü de park ve bahçelerimiz de iş programı dahilinde çalışmaktadır. Vatandaşlarımızdan aldığımız pozitif tepkiler yükümüzü hafiflettiği gibi gücümüze güç katıyor. Onların istek ve şikayetleri çalışmalarımız da bizlere katkı sağlıyor" dedi.

Döşemealtı’nda Okullara Bakım

Döşemealtı’nda Okullara Bakım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim