• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Döşemealtı’na Sosyete Pazarı Sürprizi

Döşemealtı’na Sosyete Pazarı Sürprizi
Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu'na bağlı Antalya Seyyar Sabit Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkan ve Yönetimi Döşemealtı...

Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu'na bağlı Antalya Seyyar Sabit Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkan ve Yönetimi Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti. Başkan Genç, Oda Başkanı Bucak'dan Döşemealtı İlçesi'ne "Sosyete Pazarı" açılması teklifinde bulundu.

Seyyar Sabit Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Metin Bucak, Başkan Yardımcısı Bülent Kaplan ve Genel Sekreter Koray Alptekin Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti.

ESNAF VE VATANDAŞIN SESİNİ DİNLEYEN BİR BELEDİYE

Döşemealtı Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılı bulduklarını belirten Oda Başkanı Metin Bucak, esnafının ve vatandaşının derdini dinleyen, çözüm üreten yerel yöneticilerin hem halk hem de pazarcı esnafı tarafından takdir edildiğini söyledi. Bucak, "Turgay Genç başkan ve ekibi Döşemealtı'nda esnafımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak amaçlı önemli işler yaptı. Kapalı pazaryerleri bunun en güzel örneğidir" dedi.

3 MAHALLEMİZE 4 ADET ÇOK AMAÇLI KAPALI PAZARYERİ YAPTIK

Oda Başkanı ve Yönetimi'ni ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Turgay Genç, "İlçemiz de pazarcı esnafımızın işini kolaylaştırmak, esnafımızı ve vatandaşımızı yağmurdan-çamurdan ve güneşten kurtarmak için ilk etap da 3 Mahallemiz de 4 tane üstü kapalı pazaryeri yaptık. Her biri çok amaçlı olarak planlanan pazaryerlerine yenilerini de ekleyip mahallelerimizde ki pazaryerlerini çağdaş ve modern hale getiriyoruz" diye konruştu.

SOSYETE PAZARI İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Belediye Başkanı Turgay Genç, Oda Başkanı Metin Bucak'a Döşemealtı İlçesi'nde sosyete pazarının açılması teklifinde bulundu. Oda Başkanı Bucak ise; tekliften dolayı mutlu olduğunu ve konuyla ilgili çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretin ardından Antalya Seyyar Sabit Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Metin Bucak, Belediye Başkanı Turgay Genç'e tablo hediye etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim