• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Döşemealtı Mahalle Toplantıları

Döşemealtı Mahalle Toplantıları
n Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, belediye meclis üyeleri ve belediye bürokratlarıyla birlikte Dağbeli Mahallesi'nde vatandaşların istek ve...

n Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, belediye meclis üyeleri ve belediye bürokratlarıyla birlikte Dağbeli Mahallesi'nde vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

Döşemealtı Belediyesi'nin düzenlediği Mahalle Toplantıları kapsamında Dağbeli Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, tek tek vatandaşların sorunlarını dinleyip yapılan çalışmaların takipçisi olacağının sözünü verdi. Dağbeli Mahallesinde yapımı tamamlanan pazar yerinde gerçekleşen toplantıya, Başkanı Genç'in yanı sıra, mahalle muhtarı Ali Tat, Dağbeli Koordinasyon Sorumlusu ve Belediye Meclis Üyesi Dr. Mehmet Yalçınkaya, Ilıca Koordinatörü ve Meclis Üyesi Hüseyin Çetinkaya, Belediye Meclis Üyesi Ramazan Bahşi, başkan yardımcısı Naci Alın ve birim müdürleri katıldı.

EŞİT HİZMET MODALİ

Her mahalleye eşit hizmet prensibiyle hareket ettiklerini bildiren Başkan Genç, "Mümkün olduğu kadar her mahallemize bir eser bırakmak istiyorum. Seçimlerden önce ayrımcılık yapmayacağımı ve bireysel çıkarlar yerine toplumun çoğunluğuna hizmet götüreceğimin sözünü vermiştim. O sözümün arkasındayım ve bana inanan, güvenen hemşehrilerimin istek ve beklentileri doğrultusunda ekibimle birlikte gece-gündüz çalışıyor, projeler üretiyoruz" sözlerine yer verdi.

Dağbeli Mahallesine yönelik tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Turgay Genç, "Çatısı altında toplandığımız pazaryeri ile hem esnafımızı hem de vatandaşımızı yazın sıcaktan, toz-topraktan hem de kışın yağmur ve çamurdan kurtarmış olduk. Planlama yaparken günü kurtarmaya yönelik değil uzun vadeli ve çok amaçlı projelere ağırlık veriyoruz. Haftanın bir günü pazar için kullanılan bu alan diğer günlerde de halkımızın toplanabileceği, düğününü, nişanını, toplantısını mevlüdünü yapabileceği sosyal alan olarak değerlendirebilsin istedik. Öte yandan Dağbeli'ne yakışır nitelikte bir meydanı olması için de alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Hemen yan tarafında da yeni park projemizin inşaatı devam ediyor. Tamamlandığında hemşehrilerimle birlikte asırlık ağaçların altında çayımızı içip sohbet edeceğiz" diye konuştu.

İLÇE SINIRLARI ÜÇ KAT BÜYÜDÜ

Döşemealtı İlçesi'nin geleceğine yönelik yapılan çalışmalar hakkında da açıklamalar yapan Başkan Turgay Genç, "Bilindiği gibi İlçemizin sınırları yeni büyükşehir yasasından sonra 224 km2'den 701 km2'ye yükseldi. Görev sahamız neredeyse 3 kat arttı, buna rağmen minimum maliyetle maksimum hizmet üretmeye çalışıyoruz. 24 Aylık sürede 350 km gibi rekor düzeyde yeni yol açtık. İlçemize yakışan büyük bulvarlar ve çift yönlü yollar açtık halen de devam ediyoruz. Dağbeli, Karaman ve Ilıca mahallelerimize 4 adet çok amaçlı kapalı pazaryeri yaptık. 6 Mahallemize daha aynı nitelikte pazaryeri kazandırmak için ihalemizi yaptık, kısa sürede onlarda tamamlanacak. 2 Milyon yatırımla kendi parke tesisimizi ve atölyelerimizi kurduk. Belediyemizin mali yapısını yeniden düzenleyerek gelir gider dengemizi kurduk. İlçemizin değerine değer katacak 30'un üzerinde vizyon projesi hazırladık ve çoğunun ihalesi tamamlandı" dedi.

Döşemealtı Mahalle Toplantıları

Döşemealtı Mahalle Toplantıları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim