• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Dörtyol Belediyesi, asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Dörtyol Belediyesi, asfalt çalışmalarını sürdürüyor
Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeşilköy'de ve tüm mahallelerde sıcak asfalt çalışmalarına hız verdi.

Hatay Dörtyol Belediyesi, sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeşilköy'de ve tüm mahallelerde sıcak asfalt çalışmalarına hız verdi. Yeşilköy Mahallesi Küllücüler mevkiine sıcak asfalt döküm işlemini tamamladı. Başkan Toksoy tarafından Mayıs ayında başlatılan asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yeşilköy Küllücüler Mevki olarak adlandırılan bölgede Dörtyol Belediyesi ekipleri fnısher yardımı ile tüm sokakları asfaltladılar. 20 yıl sonra Yeşilköy'de ilk defa sıcak beton asfaltın dökülmesi Yeşilköylüleri sevindirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Sayın Yaşar Toksoy, şunları kaydetti: "Yeşilköy Mahallemiz tarihinde ilk defa sıcak beton asfalt ile tanışıyor. Şimdiye kadar taşlı mucur asfalt ile geçiştirilen yolları, modern sıcak beton asfalt ile kaplamanın gururunu ve hazzını yaşıyoruz. Yıllarca ihmal edilen Yeşilköy Mahallemiz, eskiden belediye olmasına rağmen hak ettiği değeri görmemiş ve hep ihmal edilmiş durumda. Artık Yeşilköy Mahallemiz hak ettiği değeri görüyor. 2 hafta önce başladığımız Yeşilköy Mahallesi sıcak asfalt çalışmalarımız, yılbaşından sonra 4 büyük anayol olmak üzere diğer sokaklarımızla beraber döküm işlemleri devam edecek. Yeşilköylü hemşerilerim gönüllerini rahat tutsunlar. Maddi imkanlarımızın kısıtlanmasına rağmen biz çalışmalarımızı artırarak devam ediyoruz. Yeşilköy ve diğer tüm mahallelerimizde çalışmalarımız Allah'ın izni ile devam edecektir."

Yeşilköy Mahalllesi Küllücüler mevkinde oturan Volkan Bozkurt, "Yeşilköylüyüm. Ben şimdiye kadar böyle bir hizmet görmedim. İlk defa Yeşilköy'e böyle güzel bir asfalt dökülüyor. Dörtyol Belediye Başkanımız Yaşar Toksoy'dan Allah razı olsun. İnşallah çalışmalar böyle devam eder ve asfaltsız, bozuk yol kalmaz. Ben Başkanımızın bu gayrette olduğunu görüyorum. Allah onun yardımcısı olsun." dedi.

Dörtyol Belediyesi, asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Dörtyol Belediyesi, asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Dörtyol Belediyesi, asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim