• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Dondurmacıların önünde uzun kuyruklar

Dondurmacıların önünde uzun kuyruklar
Eskişehir'de, son günlerde artan hava sıcaklığı sebebiyle serinlemek isteyen vatandaşlar, yaz aylarını aratmayacak şekilde dondurmacıların önünde uzun...

Eskişehir'de, son günlerde artan hava sıcaklığı sebebiyle serinlemek isteyen vatandaşlar, yaz aylarını aratmayacak şekilde dondurmacıların önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yaz aylarının vazgeçilmez tatlılarından olan dondurma, şimdiden vatandaşlar tarafından talep edilmeye başlandı. Dondurma kuyruğuna giren vatandaşların, bu lezzetli tatlı ile serinlemek için dakikalarca bekledikleri görüldü.

Eskişehir'de uzun yıllardır dondurma işletmeciliği yapan Arif Şenyüz, zorlu bir kış dönemi sonrası dondurmaya olan yoğun talepten dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi. Eskişehir'deki sıcak havaların, vatandaşları dondurma almaya yönelttiğini belirten Şenyüz, "Genellikle bizim sektörümüzün en çok iş yaptığı dönemler temmuz ve ağustos aylarıdır. Ama bugünlerde de o dönem kadar talep görüyoruz. Havalar çok sıcak. Bu durumda da insanlar dondurma arar hale geliyor. Dondurma, Türk insanı için hakikaten önemli bir tatlı. Biz de dondurma ağırlıklı satış yapan bir işletmeyiz. Artık sektörde hareketlilik başladı. Bu durumdan son derece memnunuz" şeklinde konuştu.

"Müşteri, işinin hakkını veren esnafa değer verir"

Eskişehir'de geniş bir müşteri yelpazesine sahip olduklarını, bunu da mesleklerine karşı gösterdikleri özenden dolayı gerçekleştiğini söyleyen Şenyüz, şunları kaydetti:

"Dondurma konusu, mühim bir konu. Hijyen çok önemli, kalite çok önemli. Biz dondurmalarımızı en kaliteli ürünlerle kendimiz üretiyoruz. İnsanların damak tadından bir yer edinmeyi başardık. Nice ucuz ürünlerle dondurma satıp batan işletmeler gördük. Biz "Önce vatandaş" diyoruz. Her şeyin en kalitelisi ile üretim yapıyoruz. İşte sonuç olarak da gördüğünüz gibi bu kuyruklar oluşuyor. Müşteri işinin hakkını veren esnafa değer verir."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim