• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Dokuma’da Nostaljik Şenlik

Dokuma’da Nostaljik Şenlik
Kepez Belediyesi tarafından Antalya halkına geri kazandırılan Dokumapark, bahar aylarında gerçekleşen ilk şenliğe ev sahipliği yaptı.

Kepez Belediyesi tarafından Antalya halkına geri kazandırılan Dokumapark, bahar aylarında gerçekleşen ilk şenliğe ev sahipliği yaptı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün uzun gayretleri sonucu Antalya'ya kazandırılan ve görkemli bir açılışla eski anıları canlı tutan Dokuma Fabrikası'nın ilk etabı Dokumapark, renkli bir şenliğe ev sahipliği yapıyor. Otomobil tutkunlarının bir araya geldiği Dokuma Şenlikleri, Antalya halkından yoğun ilgi görüyor. Tarihin canlandığı alanda gerçekleştirilen şenlikte Murat 124 ve Jawa Motosiklet Kulübü gibi katılımcılarla birbirinden değerli nostaljik araçlar sergileniyor. Aralarında Başkan Tütüncü tarafından yaptırılan, bir devri anlatan Devrim Otomobili'nin de bulunduğu onlarca nostaljik araç ve motosiklet, Dokuma Şenlikleri kapsamında halkla buluşuyor.

TÜTÜNCÜ'YE TEŞEKKÜR

Şenlik alanını ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilk günkü gibi tertemiz bakılan Murat 124 otomobilleri sahipleri ile birlikte inceledi. Otomobil tutkunu olan Tütüncü'ye şenliğe katılan derneklerin temsilcileri tek tek teşekkür etti. Antalya'nın merkezinde eski günleri hatırlayarak şenliği gezen vatandaşlar dünden bugüne yepyeni bir Dokuma'nın oluşmasını sağlayan Tütüncü ve ekibini tebrik etti.

ÇORBA ÇEŞMESİNDEN İLK SERVİS

Kepez Belediyesi'nin bir hizmeti olarak hayata geçirilen çorba çeşmesi de Dokuma Şenlikleri kapsamında ilk çorbasını verdi. Tarihi Osmanlı mimarisinden esinlenilerek tasarlanan dev çeşmeden akan çorba, bardaklara doldurularak vatandaşlara ikram edildi. Şenliğin ilk gününde Dokumapark alanını ziyaret eden Başkan Tütüncü, otomobilleri yakından inceledi. Havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşların akın ettiği Dokumapark'ta vatandaşlarla birlikte sergiyi gezen Başkan Hakan Tütüncü, otomobil tutkunları ile nostaljik bir yolculuğa çıktı. Şehrin yeni cazibe merkezi'nde farklı yaş gruplarından binlerce kişiyi ağırlayan şenlikler, halktan da yoğun ilgi gördü.

Yıllarca atıl durumda bekleyen ve kaderine terk edilen alanda tarihi yeniden canlandıran otomobil sergisi, bazı vatandaşlara duygulu anlar yaşattı. Şenlikler için Dokumapark'ta bulunan vatandaşlarla sohbet eden Tütüncü, tarihin hayat bulduğu alanda bundan sonraki zamanlarda da benzeri çok sayıda etkinlik gerçekleştireceklerini söyleyerek tüm halkımızı Dokuma Park'a davet etti.

Dokuma’da Nostaljik Şenlik

Dokuma’da Nostaljik Şenlik

Dokuma’da Nostaljik Şenlik

Dokuma’da Nostaljik Şenlik

Dokuma’da Nostaljik Şenlik

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim