• BIST 9584.2
  • Altın 2474.345
  • Dolar 32.4867
  • Euro 34.5757
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Doktor Ve Hemşireye Kızdı, Boynunda Drenle Soluğu Adliyede Aldı

Doktor Ve Hemşireye Kızdı, Boynunda Drenle Soluğu Adliyede Aldı
Zonguldak'ta guatr ameliyatı olan ve hastanede yatan Haşim Korkmaz, doktor ve hemşireyle kavga edince boynundaki drenle ile şikayetçi olmak üzere adliyeye...

Zonguldak'ta guatr ameliyatı olan ve hastanede yatan Haşim Korkmaz, doktor ve hemşireyle kavga edince boynundaki drenle ile şikayetçi olmak üzere adliyeye koştu.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde geçtiğimiz çarşamba günü guatrı ameliyatı olan emekli TIR şoförü Haşim Korkmaz, iddiaya göre, yanına gelen eski eşi ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında eski eşine küfür eden Korkmaz'ı o sırada odada başka bir hastayla ilgilenen kadın hemşire duydu.

HEMŞİRE KÜFÜRÜN KENDİSİNE EDİLDİĞİNİ SANDI

Küfürün kendisine edildiğini sanan kadın hemşire Korkmaz'a dönüp, "Bana mı ediyorsun?" dedi. Daha sonra hemşire ile hasta arasında çıkan tartışmada, Korkmaz hemşireye de küfür etmeye devam etti. Olayın haber verilmesi üzerine odaya giren ve olayı sakinleştirmeye çalışan genel cerrahi uzmanı Dr. G.Y'yle daetartışan Korkmaz, 1 gün sonra sabah tedaviyi de kabul etmeyerek, boğazındaki dikiş ve dren ile birlikte hastaneden çıkıp şikayetçi olmak üzere adliyeye gitti. Cumhuriyet Savcısı'na ifade veren Korkmaz, hemşire ve Dr. G.Y'den kendisini tehdit ederek hakaretlerde bulundukları iddiasıyla şikayetçi oldu.

DOKTOR HAKARET ŞUÇLAMALARINI REDDETTİ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Atatürk Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı Dr. G.Y ise hastanın hemşireyle arasında geçen bir olayın kendisine haber verilmesi üzerine odaya gittiğini ve hastayla sakin olması konusunda konuştuğunu ifade etti. Hastanın tedaviyi kabul etmediğini söyleyen G.Y, "Ben ameliyat ettiğim hastayı tedavisini bitirip göndereceğimi söyledim. "Ben gideceğim" dedi. İğnelerini yaptırmadı, kanını aldırmadı. Bende tedavisini yaptırmadığından tutanak tuttum. Tedavisiyle ilgili kendisi hiçbir tedaviyi kabul etmedi. Hastayı, hastanemizin ek binasında ki başka bir doktora sevkini yaptık. Onunda haklı olduğu durumlar olabilir. Psikolojik rahatsız olduğunu öğrendik. Hemşire ve bir sağlık memuru kendisinden şikayetçi oldu. Ben şikayetçi olmadım. İddia ettiği gibi kendisine hakaretlerde bulunmadım" ifadelerini kullandı.

Doktor Ve Hemşireye Kızdı, Boynunda Drenle Soluğu Adliyede Aldı

Doktor Ve Hemşireye Kızdı, Boynunda Drenle Soluğu Adliyede Aldı

Doktor Ve Hemşireye Kızdı, Boynunda Drenle Soluğu Adliyede Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim