• BIST 9672.8
  • Altın 2501.202
  • Dolar 32.5876
  • Euro 34.8634
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Doktob Başkanı Okutur: “Korku İmparatorluğuna Yenilmeyeceğiz”

Doktob Başkanı Okutur: “Korku İmparatorluğuna Yenilmeyeceğiz”
Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otelciler ve Turizm İşletmeleri Birliği (DOKTOB) Başkanı Yücel Okutur, turizmde rezervasyon iptallerinin olduğunu söylerken,...

Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otelciler ve Turizm İşletmeleri Birliği (DOKTOB) Başkanı Yücel Okutur, turizmde rezervasyon iptallerinin olduğunu söylerken, oluşturulmak istenen korku imparatorluğuna karşı dimdik ayakta durarak, yılgınlık ve ümitsizliğe kapılmadan yenebileceklerini açıkladı.

"KORKU İMPARATORLUĞUNA YENİLMEYECEĞİZ"

DOKTOB Başkanı Okutur, dik durarak terörizmin önüne geçileceğini söylerken, korku Türkiye'nin imparatorluğuna asla fırsat vermeyeceklerini açıkladı. Okutur, "Turizm sezonu maalesef bazı terörizm olayları nedeniyle rezervasyon iptallerinin olduğu doğrudur. Bu rezervasyon iptallerini fırsat bilen turizm acenteleri de büyük indirimler talep etmektedir. Bazı otellerimiz ve acentelerimiz bu indirimi yapıyor, ama yapmayan da ciddi anlamda otellerimiz var. Biz bu terörizm olayını mutlaka atlatacağız ve hiç bir zaman korku imparatorluğuna yenilmeyeceğiz ve dik duracağız. Ne olursa olsun bu yılı mutlaka öyle ya da böyle geçireceğiz. Yerli turizm olarak da turizmimizin destekleneceğine inanıyorum" dedi.

"YERLİ TURİST İÇİN AVANTAJ ÇOK"

Yerli turist için bu sezon çok önemli avantajlar bulunduğunu belirten Okutur, "Yerli turizm bu sene gerek otel sektöründeki firmalarımız, gerekse acentelerim yeril turizme karşı ciddi avantajlar sağlamıştır. Yerli turistler bu yıl tahmin edilemeyecek düzeyde avantajlarla turizm yapma olanağını bulacaktır. Dünyada Türkiye kadar turizmi güzel olan, sunumu olan, iyi olan ve yepyeni otelleri olan başka ülke tanımıyorum. Mutlaka bu krizi aşacağız ve terörizmin gölgesi altında kalmayacağız" dedi.

"YILGINLIĞA, ÜMİTSİZLİĞE GEREK YOK"

Terörizmin amacının korku, yılgınlık, bezginlik ve ekonomik problemleri bir arada getirerek halkın üzerinde bir antipati ile birlikte karamsarlık yaratmaktır. Biz 80 milyonluk bir ülkeyiz. Terörizme asla boyun eğmedik. Atatürk bu ülkeyi kurtarırken onlarca ülkeler ile savaşarak bu ülkeyi bize emanet etti. Bu ülke terörizme asla boyun eğmeyecek, dimdik ayakta kalacak ve hiçbir zaman terörizmin gölgesi altında olmayacağız. Bunun için hiçbir zaman umutsuzluğa, ümitsizliğe ve yılgınlığa gerek yok. Tam tersine daha çok çabalayacağız, daha çok sokağa çıkacağız, daha çok bir yerlere gitmemiz gerektiğine inanıyorum" dedi.

Doktob Başkanı Okutur: “Korku İmparatorluğuna Yenilmeyeceğiz”

Doktob Başkanı Okutur: “Korku İmparatorluğuna Yenilmeyeceğiz”

Doktob Başkanı Okutur: “Korku İmparatorluğuna Yenilmeyeceğiz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim