• BIST 9524.59
  • Altın 2487.649
  • Dolar 32.4801
  • Euro 34.6771
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

Doğum Gününde Ölen Emniyet Müdür Yardımcısı İçin Tören

Doğum Gününde Ölen Emniyet Müdür Yardımcısı İçin Tören
Tokat İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki makamında doğum gününde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Emniyet Müdür Yardımcısı Tamer Ertürk...

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki makamında doğum gününde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Emniyet Müdür Yardımcısı Tamer Ertürk için tören düzenlendi.

Tokat Devlet Hastanesi morgundan alınan 45 yaşındaki Tamer Ertürk'ün cenazesi, helallik alınmak üzere Karşıyaka Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. İl Müftü Yardımcısı Selahattin Şanver tarafından okunan dua sonrasında Ertük'ün annesi Leyla Ertürk oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Helallik alındıktan sonra Ertürk'ün cenazesi, görev yaptığı Uzunburun mevkisindeki emniyet binası önüne getirildi. Görevi başında hayatını kaybeden Ertiürk'ün Türk bayrağına sarılı tabutuna polis olan eşi Funda Ertürk, kızları Ezgi ve Ceyla ile annesi Leyla Ertürk sarılarak gözyaşı döktü.

Törende konuşma yaparken duygusal anlar yaşayan İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman, aktif şekilde görev yapan Ertürk'ü doğum gününde kaybetmenin acısını yaşadıklarını söyledi. Gönlü bu vatan, bayrak ve millet için atan çok değerli bir kardeşini kaybettiğini ifade eden Yalman, "Konuşacak söz bulamıyorum. İfade edecek kelime bulamıyorum. Sözün bittiği yer. Dün doğum günü itibariyle ebediyete yolcu ettik. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun" dedi.

Okunan duaların ardından Ertürk'ün cenazesi, polis mangası tarafından omuzlarda cenaze aracına taşındı. İl Emniyet Müdürlüğü önünde saygı duruşunda bulunan meslektaşları, Ertürk'ü son yolculuğuna uğurladı. Cenazeye başta Tokat Valisi Cevdet Can ile Garnizon Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan olmak üzere Tokat protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ertürk'ün cenazesi, Tokat Ali Paşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Amasya'nın Şeyh Sadi köyünde toprağa verilecek. Ertürk'ün babasının da yaklaşık 6 yıl önce şeker hastalığına bağlı olarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

ŞEKER HASTALIĞINA BAĞLI KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

İl Emniyet Müdürlüğü binasındaki makamında dün saat 19.00 sıralarında hareketsiz şekilde bulunan Tamer Ertürk, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ertürk, yaklaşık 40 dakika boyunca yapılan kalp masajına rağmen hayata döndürülememişti. Evli ve 2 çocuk babası olan Ertürk, Reşadiye ilçesinde kaybolan 2 çocuğun bulunması için uzun süre bölgede yapılan çalışmalara katılmıştı. Ertürk, 1993 yılında Tokat'ta başladığı mesleki hayatında daha sonra sırası ile Elazığ, Hakkari, Kayseri ve Amasya'da görev yaptıktan sonra 2012 yılında Tokat İl Emniyet Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak görevlendirildi.

Doğum Gününde Ölen Emniyet Müdür Yardımcısı İçin Tören

Doğum Gününde Ölen Emniyet Müdür Yardımcısı İçin Tören

Doğum Gününde Ölen Emniyet Müdür Yardımcısı İçin Tören

Doğum Gününde Ölen Emniyet Müdür Yardımcısı İçin Tören

Doğum Gününde Ölen Emniyet Müdür Yardımcısı İçin Tören

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim