• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Doğum günü eğlencesi kanlı bitti

Doğum günü eğlencesi kanlı bitti
YALOVA merkeze bağlı Sugören Köyü’nde çiftçilik yapan 59 yaşındaki Fethi Dumanoğlu’nun 2’si Azeri, 1’i Gürcü uyruklu arkadaşıyla yaptığı doğumgünü kutlaması cinayetle bitti.

İddiaya göre Fethi Dumanoğlu, tüfekle Azeri 40 yaşındaki Ramin Alazov’u öldürdü. Diğer 2 kişi kaçarak kurtulurken, cinayet sonrası eve çelik yelek giyerek giren jandarmalar, cinayet şüphelisi Dumanoğlu’nu sızmış halde buldu.

Olay, dün gece Yalova’nın Sugören Köyü Kümeevler mevkiinde meydana geldi. Çiftlik evinde yalnız kalan Fethi Dumanoğlu, dün 59’uncu yaş gününü kutlamak üzere Azeri Ramin Alazov, 30 yaşındaki Nahi Musayit ve Gürcü 30 yaşındaki Laşa Elyaşulp ile saat 14.00 sıralarında biraraya geldi. İddiaya göre, Dumanoğlu ve arkadaşları içki sofrası kurup eğlenmeye başladı. İlerleyen saatlerle aralıklı olarak silah sesleri de duyuldu. Saat 23.00 sıralarında ’155 Polis İmdat’ hattını arayan Lala Elyaşulp ve Nati Musayit, cinayet işlenen evden kaçtıklarını söyleyip yardım istedi. Olay yerine gelen Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri  bu kişileri Kümeevler girişinde buldu. Gürcü Laşa Elyaşulp ve Azeri Nati Musayit, Fethi Dumanoğlu’nun evinde Azeri arkadaşları Ramin Alazov’u tüfekle öldürdüğünü söyledi.

Polisler, Orhangazi Jandarma Komutanlığı ve Yalova Jandarma Komutanlığı ekipleriyle birlikte cinayet işlendiği iddia edilen evin çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. İddiaya göre, Fethi Dumanoğlu, hoparlörle yapılan ’Teslim ol’ uyarılarına da havaya ateş açarak karşılık verdi.

Yolava Jandarma Komutanlığı ekipleri, saat 02.00 sıralarında çelik yeleklerle eve girdi. Otomatik silahların da tedbir amaçlı hazır bulundurulduğu operasyonda Fethi Dumanoğlu evde sızmış halde bulundu. Ramin Alazov’un cesedi ise evin üst kat balkonunda bulundu.

Olay sonrasında Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri ile Cumhuriyet Savcısı evde incelemelerde bulundu. Cinayet şüphelisi Fethi Dumanoğlu ile Lala Elyaşulp ve Nati Musayit’i ifadelerini almak üzere Jandarma Komutanlığı’na götürüldü, suç aleti av tüfeğine ise  el konuldu.

Gazetecilerin, "Cinayet ineden işlediniz?" sorusu üzerine Dumanoğlu, "Ben kimseyi öldürmedim" dedi.

Cinayetle ilgili soruşturmaya Yalova Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Öldürülen  Ramin Alazov’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

http://www.istanbulhaber.com

Etiketler: ,
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim