• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

 doğum Günlerini Kutlamak İçin 4 Yıl Bekleyecekler

 doğum Günlerini Kutlamak İçin 4 Yıl Bekleyecekler
4 yılda bir gelen 29 Şubat'ta hayata gözlerini açan Mirza Toprak ve Hayrünnisa isimli bebekler, doğum günlerini kutlamak için 4 yıl bekleyecek.

4 yılda bir gelen 29 Şubat'ta hayata gözlerini açan Mirza Toprak ve Hayrünnisa isimli bebekler, doğum günlerini kutlamak için 4 yıl bekleyecek. Özel bir günde çocuklarını kucaklarına alan aileler ise bebeklerinin şanslı olduklarını söyledi.

Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 2 bebek, 29 Şubat'ta dünyaya gözlerini açtı. Dört yılda bir gelen 29 Şubat'ta hayata "merhaba" diyen bebekler doğum günlerini kutlamak için 4 yıl bekleyecek. Mirza Toprak ve Hayrünnisa isimli bebeklerin aileleri de çocuklarının özel bir günde doğduklarını belirterek, şanslı olduklarını ifade etti.

"4 YILDA BİR DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYACAĞIZ"

29 Şubat'ta Mirza Toprak ismini verdikleri bebeklerini kucağına alan Gülay ve Başar Türkokuloğlu çifti, mutluluğunu paylaştı.

Anne Gülay Türkokuloğlu, heyecanlı olduğunu belirterek, "4 yılda bir doğum gününü kutlayacağız. Çocuğum çok şükür sağ salim dünyaya geldi. Allah olmayanlara da nasip etsin. Bir kızım ve bir oğlum daha vardı. Bununla birlikte 2 oğlum oldu. Çok mutluyum. Normalde her çocuk her yıl doğum gününü kutlar. Biz 4 yılda bir doğum gününü kutlayacağız. Biraz da masraftan kısacağız. O yönden de şanslıyız. Bu durum hem bebek açısından hem de bizim açımızdan şanslı. Çünkü her sene doğum günü için oyuncak almak zorunda kalacaktık. Biz de 4 yılda bir kutlayacağımız için büyük hediyeler alırız" dedi.

"ÖZEL BİR GÜN OLDUĞU İÇİN ÇOCUĞUMUZ ÇOK ŞANSLI"

Ümit ve Büşra Çakıcı çifti de Hayrünnisa ismini verdikleri ilk bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı.

İlk çocuğu olması sebebiyle 29 Şubat gibi farklı bir günde baba olmanın ayrı bir mutluluk verdiğini ifade eden baba Ümit Çakıcı, "Çocuğumuz açısından şansız bir gün ama bugün özel bir gün. İlk çocuğumuz. Çok heyecanlıyım. Özel bir gün olduğu için çocuğumuz çok şanslı. 4 yılda bir doğum günü kutlayacağımız için çocuğumuz açısından bu durum şanslı değil gibi ama özel bir gün olduğu için bence çok şanslı" şeklinde konuştu.

"ANNE DAYANAMAZ, HER YIL HEDİYE ALIR"

Anne Büşra Çakıcı ise, "4 yılda bir kutlamak bence daha güzel olacak. 4 yılda bir doğum gününü daha iyi kutlarız. Daha özenli olur. Onun için de ayrı bir güzellik. Arkadaşları ile şakalaşabilir. Hepimiz için çok güzel. Hangi açıdan bakarsanız bakın çocuğum her türlü çok şanslı. Çocuk açısından bakarsanız 4 yılda bir hediyesiz kalmak ama anne dayanamaz. 4 seneyi beklemez. Her yıl hediye alır" ifadelerini kullandı.

"BEBEKLERİN HEPSİ SAĞLIKLI

Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 29 Şubat gece 00.00'den itibaren 6 tane çocuğun dünyaya geldiğini belirten Kadın Doğum Uzmanı Dr. Fatih Doğru, "Şuana kadar doğan bebeklerimiz gayet sağlıklı. Şuanda ise 7 tane doğacak olan bebek var. Onların da doğumunu bekliyoruz. Bebeklerin herhangi bir sağlık sorunları yok. Hepsi gayet sağlıklı" dedi.

Bugünün 4 yılda bir olduğu için bebeklerin şanslı olduğunu ifade eden Doğru, "Bugün bebekler açısından şanslı bir gün. Bazen böyle özel günlerde normal doğum ile değil sezaryen ile doğum yapmak isteyenler oluyor. Böyle talepler oluyor. Bizler genelde böyle bir durumun uygun olup olmadığını bakıyoruz. Ona göre doğumu gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

 doğum Günlerini Kutlamak İçin 4 Yıl Bekleyecekler

 doğum Günlerini Kutlamak İçin 4 Yıl Bekleyecekler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim