• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Doğu Ve Güneydoğudaki Asker Ve Polise Bir Avuç Fındık

Doğu Ve Güneydoğudaki Asker Ve Polise Bir Avuç Fındık
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Düzce Şubesi'nin başlatmış olduğu "Bir sıcak dua ile bir avuç fındık" kampanyasına destek çığ gibi büyüyor.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Düzce Şubesi'nin başlatmış olduğu "Bir sıcak dua ile bir avuç fındık" kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Kampanya dahilinde öğrencilerin topladığı 13 bin poşet fındık Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçleri için yola çıktı.

Türkiye Gençlik Vakfı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yapılan protokolün ardından merkez ve ilçelerdeki okulların katılımı ilse başlattığı "Bir sıcak dua ile bir avuç fındık" kampanyasında minik yüreklerin topladığı fındıklar yola çıktı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da terörle mücadele eden kahraman polis ve askerlerimiz için toplanan fındıklar paketlenerek gönderilmeye hazır hale getirildi. Fındık paketlerinin içinde ise her bir duygulandıran mesajlar vardı.

TÜGVA İl Temsilcisi Mehmet Bülent Bilgin kampanya ile ilgili açıklama yaparken, öncelikle Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadelede şehit olmuş güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet diledi. Bilgin, kampanyaya çok büyük ilgi gösterildiğini belirterek "Türkiye Gençlik Vakfı Düzce İl Temsilciliği olarak ilimiz genelinde ortaokul koordinatörlüğü bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığımız protokol gereği Bir Sıcak Dua ile Bir Avuç Fındık Projemizi başlattık. Bu kapsamda okullarımıza küçük poşetler dağıtıp, öğrencilerimizin bir avuç fındık ile sıcak bir dua içeren metin yazmalarını talep ettik. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin koordinesinde minik kardeşlerimiz ve gençlerimiz projemize büyük teveccüh gösterdiler. Bu ülkenin gençleri milli ve manevi değerlere nasıl sahip çıktıklarını bir kez daha ispatladılar" dedi.

TÜGVA olarak milli ve manevi değerlere sahip çıkan gençlerin yetişmesi amacında olduklarını söyleyen Bilgin, projeye destek veren Vali Ali Fidan ve İl, ilçe milli eğitim müdürlerine de teşekkür etti.

Bilgin, "Bugün Düzce genelinde toplamış olduğumuz dua ve fındıklarımızı Diyarbakır, Hakkari ve Mardin ili Derik ilçesinde terörle mücadele eden kahraman ve fedakar güvenlik güçlerimize göndereceğiz. Genç kardeşlerimize ve onları yetiştiren ailelerine teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Doğu Ve Güneydoğudaki Asker Ve Polise Bir Avuç Fındık

Doğu Ve Güneydoğudaki Asker Ve Polise Bir Avuç Fındık

Doğu Ve Güneydoğudaki Asker Ve Polise Bir Avuç Fındık

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim