• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Doğanşehir, Akçadağ, Darende Ve Yeşilyurt’ta ’Dua Ve Şiir’ Gecesi

Doğanşehir, Akçadağ, Darende Ve Yeşilyurt’ta ’Dua Ve Şiir’ Gecesi
Yeşilyurt Belediyesinin organizasyonu ile Şair-Yazar Talha Bora Öge, Malatya'da ilçe gezileri kapsamında Doğanşehir, Akçadağ ve Darende de düzenlenen "Dua...

Yeşilyurt Belediyesinin organizasyonu ile Şair-Yazar Talha Bora Öge, Malatya'da ilçe gezileri kapsamında Doğanşehir, Akçadağ ve Darende de düzenlenen "Dua ve Şiir" gecesinde sevenleriyle bir araya geldi.

Radyo 7 Kanalında "Talha Bora Öge nam-ı diğer Gölge" adlı programıyla büyük bir hayran kitlesi olan Sanatçı Talha Bora Öge, Yeşilyurt Belediyesi'nin davetlisi olarak Malatya'ya geldi. Yeşilyurt Belediyesi'nin her ilçede farklı sivil toplum kuruluşları ve kurumlarla birlikte gerçekleştirdiği programlara halkın ilgisi yoğun oldu. Yeşilyurt Belediyesi Organizasyonu ile her gün bir ilçede gerçekleştirilen etkinliklere İlim Yayma Cemiyeti Doğanşehir Şubesi, Hikmet Eğitim Derneği Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Darende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu İmam Hatip Lisesi destek sundu. İlk olarak Doğanşehir ilçesinde büyük bir ilgi ile karşılanan sanatçı Öge, sonrasında Akçadağ'da sevenleri ile buluştu. Akçadağ'da Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Akçadağ Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan, Yeşilyurt Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen, Yeşilyurt Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Lütfi İnan, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından sahne alan Sanatçı Talha Bora Öge, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya teşrifinin 1444. yıl dönümünün kutlandığı Mevlid Kandili dolayısıyla Malatyalıların kandilini tebrik ederek, "içeriği ve derinliği" manevi bir atmosfer oluşturan, dinleyenlerin manevi dünyalarına hitap eden unutulmaz bir şiir ve dua programı gerçekleştirdi. "Aşk Her zaman Yarım Kalır', "Siyah', "Aşkın 200'ü ve "Allah Aşkına Dua et" adlı kitaplarının yanı sıra, "Anla, "Aşk Her Zaman Yarım Kalır" ve "Aşk" adlı şiir albümleriyle son dönemlerin en dikkat çekici eserlerinin altına imza atan Sanatçı Öge, Ayet ve Hadis-i Şeriflerin yer aldığı slayt gösterileri eşliğinde oldukça etkileyici bir sunum yaptı.

"Dün gitti, yarın gelmedi, anı yaşamalı, o halde öz geçmişe değil, bugüne bakmalı" düşüncesini hayat felsefesi olarak kabul ettiğini ve sohbetlerini bu anlayış çerçevesinde gerçekleştirdiğini söyleyen Sanatçı Öge'nin dini, milli ve manevi değerler üzerine yaptığı konuşmaların yanı sıra okuduğu dua ve şiirler etkinliğe katılanlar tarafından büyük beğeni aldı. Bazı izleyiciler duygu dolu anlar yaşarken, göz yaşlarına hakim olamadı. Sanatçı Talha Bora Öge'ye sohbet bitiminde sevenleri büyük ilgi gösterdi.

Program sonrası hediye edilen kayısı paketi dolayısıyla teşekkürlerini sunan Sanatçı Öge, hayranlarının kitaplarını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şair-Yazar Talha Bora Öge, 24 Aralık Perşembe günü Kongre ve Kültür Merkezinde saat 18.30'da düzenlenecek olan "Asımın Neslinden Akife Mektup" konulu Liseler Arası Mektup Yarışmasının ödül törenine katılarak, Malatyalı sanatseverlerle bir araya gelecek.

Ayrıca her gün üç saat bulunduğu yerde Radyo 7'de canlı yayın yapan Öge, 24 Aralık Perşembe günü saat 14.00 - 17.00 arası Radyo 7'de canlı yayın ve akşam saat 18.30'da Kongre ve Kültür Merkezinde sevenleriyle buluşacak.

Doğanşehir, Akçadağ, Darende Ve Yeşilyurt’ta ’Dua Ve Şiir’ Gecesi

Doğanşehir, Akçadağ, Darende Ve Yeşilyurt’ta ’Dua Ve Şiir’ Gecesi

Doğanşehir, Akçadağ, Darende Ve Yeşilyurt’ta ’Dua Ve Şiir’ Gecesi

Doğanşehir, Akçadağ, Darende Ve Yeşilyurt’ta ’Dua Ve Şiir’ Gecesi

Doğanşehir, Akçadağ, Darende Ve Yeşilyurt’ta ’Dua Ve Şiir’ Gecesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim