• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Doğanbey Toplu Konutları’nda Günlük Kiralanan 40 Daireye Mühür

Doğanbey Toplu Konutları’nda Günlük Kiralanan 40 Daireye Mühür
Bursa'nın göbeğindeki 3200 konutluk Doğanbey Toplu Konutları için kurulan dernek yeni çalışmalar yapıyor.

Bursa'nın göbeğindeki 3200 konutluk Doğanbey Toplu Konutları için kurulan dernek yeni çalışmalar yapıyor. Toplu konutların güzelleştirilmesi için belediyeler yatırımlarını 2016 planına alırken, Emniyet Müdürlüğü ile yapılan işbirliği çerçevesinde günlük kiralanan 40 daire mühürlendi.

Bursa'da, Doğanbey Konutları Komşu Birliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düzenlediği toplantıyla Doğanbey'in meselelerini konuştu.

Doğanbey TOKİ sakinlerinin katıldığı toplantıda, yaşanan sıkıntılar ve yapılacak hizmetler konuşuldu. Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Doğanbey TOKİ sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda konuşan Doğanbey Konutları Komşu Birliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeki Saçlı, "Doğanbey sakinlerine daha yakın olabilmek için D 4 bloğun alt caddesindeki yerimize taşındık. Burada siz değerli komşularımızla kaynaşmak için lokal hizmetimizde devam etmektedir. Dairelerimizin teslim alınmasından evvel mücadelemizi hak sahipleri çok iyi biliyor. Bu tecrübeyle son bir yılda anket çalışması yapılıp meselelerin birinci ağızdan tespiti sağlandı. Dernek bünyemizde 5 adet komisyon kuruldu. 5 koldan çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ticaret Borsası ile mülkiyeti bulunan A bloktaki binalar ve diğer yerler hakkında borsa başkanıyla görüşüldü. A blokların İl Sağlık Müdürlüğü'ne verilmesinde son aşamaya gelindi. Borsa bünyesinde olup planlamasında yeşil alan ve sosyal donatı alanı olarak ayrılan yerlerle ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir. Bu görüşmeler neticesinde ilk etapta basket sahası, polis noktası, futbol sahası ve yürüyüş parkurları işinın belediyelerimizin 2016 planına alınması sağlandı. Günlük kiraya verilen dairelerle ilgili 40'ın üzerinde daire mühürlendi. Bu konudaki hassasiyetinden dolayı emniyete teşekkür ediyoruz" dedi.

Doğanbey Toplu Konutları’nda Günlük Kiralanan 40 Daireye Mühür

Doğanbey Toplu Konutları’nda Günlük Kiralanan 40 Daireye Mühür

Doğanbey Toplu Konutları’nda Günlük Kiralanan 40 Daireye Mühür

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim