• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Doğan, KKTC Cumhurbaşkanı’nı İzmit’e Davet Etti

Doğan, KKTC Cumhurbaşkanı’nı İzmit’e Davet Etti
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gazimagosa Yeniboğaziçi Belediyesi ile kardeş belediyecilik protokolünü imzalamak için gittiği Kuzey Kıbrıs...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gazimagosa Yeniboğaziçi Belediyesi ile kardeş belediyecilik protokolünü imzalamak için gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'yı İzmit'e davet etti.

Başkan Doğan'ı KKTC'nde kardeş belediyesi protokolü imzalayacağı Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir karşıladı. Demir, Başkan Doğan'ı misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kardeş belediye tekliflerini kabul etti için teşekkürlerini dile getirdi. Başkan Doğan da Kuzey Kıbrıs'ta bulunmaktan mutlu olduklarını belirtti.

Yeniboğaziçi Belediyesi ile kardeş belediye olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Doğan, "Biz, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde gerçekten belediyeciliği, halkı merkeze alan, halkı mutlu eden, halkı refah içerisinde yaşatan bir anlayışla çalışıyoruz. İzmit'imizi bir turizm kenti haline getirmeye çalışıyoruz. İzmit'i Roma, Bizans, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi eserlerinin sergilendiği, sağlık turizminin, doğa turizminin, kültür turizminin yaşandığı bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz İnanıyorum ki, Yeniboğaziçi Belediyemiz ile güzel bir işbirliğimiz olacak. Burada ki kardeşlerimize, İzmit'teki kardeşlerimize daha güzel bir yaşam için katkı sağlamayı hedefliyoruz. Birlik ve beraberliğimizin halkımıza mutluluk getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Doğan daha sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu ile KKTC Belediyeler Birliği'ni de ziyaret ederek KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya da konuk oldu. Başkan Doğan ziyarette, Cumhurbaşkanı Akıncı'yı İzmit'e davet etti. KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı da Başkan Doğan'a daveti için teşekkür ederek, fırsat bulduğu taktirde İzmit'e gelmek istediğini ifade etti. Başkan Doğan'a Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ziyaretinde yardımcısı Güray Oruç da eşlik etti.

Doğan, KKTC Cumhurbaşkanı’nı İzmit’e Davet Etti

Doğan, KKTC Cumhurbaşkanı’nı İzmit’e Davet Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim