• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Doç. Dr. Hamdi Gündoğar Sincik’te Konferans Verdi

Doç. Dr. Hamdi Gündoğar Sincik’te Konferans Verdi
Adıyaman'ın Sincik İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sincik Şubesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "Hz....

Adıyaman'ın Sincik İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sincik Şubesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet" konulu konferans düzenlendi.

Sincik Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. İlçe Vaizi Turgut Karataş tarafından Kuran-i kerim okunmasıyla devam eden programda konuşan Sincik İlçe Müftüsü Mehmet Taşdelen, "Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından her yıl Nisan ayının 2. ve 3'üncü haftalarını kutlu doğum haftası olarak kutlamaktadır. Bizlerde efendimizi biraz daha anlayalım diye inşallah ona iştirak etmiş oluyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımızın belirlediği bu seneki Tema, Hz. Peygamber, Tevhid, Vahdet ve Gelin Birlik Olalım. Diyanet işleri Başkanlığımız biraz daha üzerinden durulsun, bir yönü de olsa daha iyi anlaşılsın diye her sene ayrı bir tema seçiyor. Bu senede inşallah konu, Hz. Peygamber ve Efendimizin Tevhide Vahdet'e ve İslam Ümmeti arasında tesis ettiği birlik beraberlik bu konu vesilesiyle anlatılıyor. Bizi kırmayarak davetimize icabet eden Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamdi Gündoğar hoca huzurunuzda teşekkür ederek saygılarımı sunuyorum" dedi. Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamdi Gündoğar "Hz Peygamber, Tevhid ve Vahdet, Gelin Birlik Olalım" konulu konferansı büyük beğeni topladı. Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, Konferansa konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Hamdi Gündoğar'a plaket verdi. Daha sonra sahne alan Sincik Müftülüğü İlahi Grubu birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe ilahiler seslendirdi. Program Kutlu Doğum haftası anısına Adıyaman Kızılay Şubesi tarafından açılan standa kan bağışı yapılması ile son buldu.

Programa Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, İlçe Garnizon Komutanı Safa Doğmaz, Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamdi Gündoğar, İlçe Emniyet Amiri Fatih Döngeroğlu, Kamu Kurum Amirleri, Din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Doç. Dr. Hamdi Gündoğar Sincik’te Konferans Verdi

Doç. Dr. Hamdi Gündoğar Sincik’te Konferans Verdi

Doç. Dr. Hamdi Gündoğar Sincik’te Konferans Verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim