• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Diyarbekirsporlu taraftarlardan Diyarbakırlı iş adamlarına sitem

Diyarbekirsporlu taraftarlardan Diyarbakırlı iş adamlarına sitem
Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor'un taraftarları, bir türlü 2. Lig'e çıkamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, Diyarbekirspor'a...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor'un taraftarları, bir türlü 2. Lig'e çıkamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, Diyarbekirspor'a sahip çıkmayan ve destek olmayan Diyarbakırlı iş adamlarına sitem ettiler.

Diyarbekirspor'un, play off finalinde Trabzon'un Of ilçesinin takımı Ofspor'a elenip tekrar 3. Lig'de kalması taraftarlarını fazlasıyla üzdü. Her geçen günün kendi kulüplerinin aleyhine olduğunu ve bir grup taraftar adına açıklama yapan Rohat Yılmaz, "Diyarbakırspor'u bitirdiler, devamı olan Diyarbekirsporumuz da sanki bilinçli şekilde bir türlü üst lige çıkmıyor. Sezon başında gerekli transfer yapılmıyor ve ligin üst sırasına çıkılamıyor. Ne yazık ki bir ilçe takımı olan Etimesgut Belediyespor yaptığı çıkışla liderliği kimseye kaptırmadı. 2. Lig'e çıktı." dedi.

Takımlarının işi tesadüflere bıraktığını savunan Yılmaz, "Gereksiz puanlar kaybetti. Lig ikincisi oldu olmasına fakat play off finalinde 2 milyon nufüslü Diyarbakır'ı temsil eden Diyarbekirspor ne yazıkki 41 bin nüfusa sahip Of ilçesinin temsilcisi Ofspor'a elinmesi çok üzücü bir durumdur. 4 sezondan beri 2. Lig mücadelesi veriliyor ama maalesef ortada bir şey yok. Şimdiki kulüp başkanı Feyzi İlhanlı bırakacağım diyor ama kulüp borçlu mu borçsuz mu net bir şey yok ortada. Her kafadan bir ses çıkıyor, "yok şu alacak', "yok bu alacak" diyorlar kulübü. Her geçen gün Diyarbekirspor'un aleyhinedir. Ne olacaksa bir an evvel olsun. Çevre komşu illerimize bakıp bir Diyarbakırlı olarak adeta kahroluyoruz. Bizden çok geride olanlar bizlere şimdi fark attılar futbolda. Neredesiniz Diyarbakır'ın zengin iş adamları, takımınızı bu utanç verici 3. Lig'den kurtarın. Yakışmıyor Diyarbakır'a." ifadeleriyle tepki gösterdi.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim