• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Diyarbakır’da Yaralanan Dursunbeyli Gaziden İyi Haber

Diyarbakır’da Yaralanan Dursunbeyli Gaziden İyi Haber
Sur'daki operasyonlar sırasında teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle ağır yaralanan Dursunbeyli gazi Gökhan Yazak'tan...

Sur'daki operasyonlar sırasında teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle ağır yaralanan Dursunbeyli gazi Gökhan Yazak'tan sevindirici haber geldi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde jandarma ekiplerinin de destek verdiği operasyon sırasında, PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 1 asker şehit olmuş, Dursunbeyli olan Gökhan Yazak ise ağır yaralanmıştı. Diyarbakır Asker Hastanesin'de tedavi altına alınan yaralı Jandarma Özel Harekât Birliği'nde görevli 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Yazak, yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevk edilmişti. Burada doktorlar tarafından yapılan müdahalelerin ardından hayati tehlikeyi atlatan Gökhan Yazak'ın şuurunun açık olduğu öğrenildi. Geçirdiği ameliyatlar sebebi ile uyutulan Yazak'ın ailesi de refakatçi olarak GATA'da bulunuyor.

YSK BAŞKANI GÜVEN ZİYARET ETTİ

Öte yandan Dursunbeyli olan YSK Başkanı Sadi Güven, GATA'da gazi Gökhan Yazak ve ailesini ziyaret etti. Gaziye ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Güven, Dursunbey'in kahraman evladı Gökhan ile yakından ilgilendi. Gökhan Yazak'ın durumu hakkında da açıklama yapan Güven, "Kahraman kardeşimiz Gökhan'ı GATA'da ziyarette bulunduk. Kardeşimizin durumu gayet iyi. Hayati bir tehlikesinin bulunmadığını öğrendim. Kardeşimiz en kısa zaman içerisinde inşallah aramıza dönecek. Kardeşimizin ailesine ve Dursunbeyli hemşehrilerime bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

SİLAH ARKADAŞLARINA SELAM SÖYLEDİ

Bu arada, Dursunbey Kaymakamlığı ve Dursunbey Belediyesi tarafından tahsis edilen araçla Ankara'ya gönderilen Yazak'ın ailesi oğullarıyla buluştu. GATA'da tedavisine devam edilen Gökhan Yazak'ın hayati tehlikeyi atlatması ailesinin acısını hafifletti. Anne ve babasıyla ele ele tutuşan uzman çavuş, bebek katillerine karşı mücadele veren silah arkadaşlarına selam yolladı.

Diyarbakır’da Yaralanan Dursunbeyli Gaziden İyi Haber

Diyarbakır’da Yaralanan Dursunbeyli Gaziden İyi Haber

Diyarbakır’da Yaralanan Dursunbeyli Gaziden İyi Haber

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim