• BIST 9645.02
  • Altın 2417.905
  • Dolar 32.5562
  • Euro 34.8064
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

Ditab Başkanı Karataş, Bisiklet Turu Sergisine Katıldı

Ditab Başkanı Karataş, Bisiklet Turu Sergisine Katıldı
Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen...

Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen NowWeBıke "Muğla-Brüksel Bisiklet Turu" fotoğraf sergisine katıldı.

2012-2020 yıllarını kapsayan Erasmus+Sport Projesi NowWeMove kampanyasının bir bileşeni olan CBCE projesi kapsamında Türkiye adına Muğla Brüksel Bisiklet Turu 24 Temmuz 13 Eylül Tarihleri arasında tamamlanmış 28 Temmuz'da Didim etabı gerçekleştirilmişti. Sporcular 46 günde 13 ülkeyi geçerek, 2 bin 744 kilometre pedal çevirdiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen NowWeBıke "Muğla- Brüksel Bisiklet Turu Fotoğraf Sergisi" Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde ziyaretçilerle buluştu. Sergiye Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

"DİDİM BİSİKLETE UYGUN"

Sergiye katılan Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş; "Didim olarak bisikleti ve bisiklet turizmini çok önemsiyoruz. Bu tur kapsamında Milet, Apollon Tapınağı ve Altınkum'un uluslararası arenada tanıtımını yapmış olduk. Didim coğrafi yapısı itibariyle bisiklet kullanımına çok uygun, gerek koyları gerekse ören yerleri olarak bir çok rotaya sahip. Bu avantajın turizme kazandırılması için hem DİTAB hem de belediye olarak çalışmalarımız devam ediyor." şeklinde konuştu.

Sergide Didim'in yaptığı etkinlikle ilgili bilgiler veren ENVERÇEVKO (Enerji Verimliliği ve Çevre Koruma Derneği) başkanı Feridun Ekmekçi Didim'in bu alanda son yılda ciddi bir atak içerisinde bulunduğunu dile getirdi. Ayrıca Didim'de uygulamaya giren bisikletli polis uygulaması hakkında da bilgiler verdi.

Ditab Başkanı Karataş, Bisiklet Turu Sergisine Katıldı

Ditab Başkanı Karataş, Bisiklet Turu Sergisine Katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim