• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Dirk Kuyt yerine Van Persie geliyor!

Dirk Kuyt yerine Van Persie geliyor!
Dirk Kuyt yerine gelecek isim belli oldu. İşte Dirk Kuyt gidecek ve yerine Van Persie gelecek. Şampiyonluk halinde yıldız oyuncunun maliyeti, Devler Ligi'nden gelecek parayla karşılanacak.

Pierre van Hooijdonk ile başlayıp Dirk Kuyt ile devam eden Feyenoordlu golcü geleneği Robin van Persie ile sürecek.

Fenerbahçe'nin, Manchester United'dan ayrılması gündemde olan Robin Van Persie'nin durumunu yakından takip ettiği, fırsat doğması halinde harekete geçebilmek için maliyet hesaplarının da yapıldığı belirtildi.

Sarı-lacivertli kulüp, böylece Pierre van Hooijdonk ile başlayan ve Dirk Kuyt'la devam eden Feyenoord'da parlayan yıldız oyuncu transfer etme geleneğini de Robin van Persie ile sürdürecek.

BONSERVİSİ 8 MİLYON EURO

Van Persie'nin 8 milyon Euro civarında bir bonservis maliyetinin bulunduğu, oyuncunun ise 3 yıllık toplam 12 milyon Euro istediği, toplam maliyetin 20 milyon Euro'yu bulduğu kaydedildi.

Fenerbahçe'nin şampiyon olunması halinde böyle bir marka golcüye imza attıracağı, maliyetin de Şampiyonlar Ligi geliriyle karşılanacağı bildirildi.

MÜSLÜMAN ÜLKE İSTİYOR

Dirk Kuyt ile milli takımdan yakın arkadaş olan Robin van Persie'nin, Türkiye hakkında vatandaşından aldığı bilgiler doğrultusunda Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

Hollanda'ya göçen Faslı eşi Bouchra'nın Müslüman olması sebebiyle Van Persie, Müslüman bir ülkede futbol oynamaya sıcak bakıyor. Bu da Fenerbahçe'nin şansını artıran bir faktör...

USLU: 8 HAFTADA 16 GOL İSTERİZ

F.Bahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Kuyt'ın karakteri ile önemli işler yaptığını, örnek bir futbolcu olduğunu söyledi.

Hollandalı yıldıza ve ailesine teşekkür eden Uslu, "Bu takımdaki genç isimlere örnek oldu. Kapımız ona her zaman açık. İsmail Hoca kalan 8 haftada Kuyt'tan 16 gol ya da asist isteyecektir. Baskıyı biraz artıralım" dedi.

"FEYENOORD'UN GİGGS'İ OLACAK"

SABAH saatlerinde Feyenoord Kulübü, Kuyt'la bir yıllık anlaşmay aptığını duyurdu. Akabinde Facebook hesabından Türkçe veda eden tecrübeli futbolcu, FB TV'den taraftara seslendi: "Bu benim için bir elveda değil.

9 yıldır dışarıdayım ve artık eve dönme vakti geldiğini düşünüyorum. Kararımıi ki hafta önce yani saldırı öncesi ailemle aldım. 4. yıldızı takmak en büyük kariyerim olacak.

" Feyenoord Futbol Direktörü Martin van Geel, Kuyt transferi için,"Feyenoord için harika gün... Kuyt, Feyenoord'un Ryan Giggs'i olacak" değerlendirmesini yaptı.

SADECE 12 MAÇ KAÇIRDI

Kariyerindeki ilk şampiyonluğunu F.Bahçe'de yaşayan 35 yaşındaki Dirk Kuyt F.Bahçe'de çıktığı 120 maçta 35, 88 lig maçında ise 26 gol attı. 1041 günlük Fenerbahçe kariyerinde sadece 46 günü sakat geçirirken 12 maç kaçırdı.

MAÇLARA HAZIR OLMANIZI İSTİYORUM

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, önceki gece Ulus29'da düzenlenen takım yemeğinde futbolculara önemli mesajlar verdi: "Olay kötü bir anı olarak hafızamıza kazındı. Ama geride kalmalı. Oraya takılı kalırsak, geleceği kaybederiz.

Devletimiz suçluların yakalanacağına dair hepimize söz verdi. Her an maça çıkacak gibi hazır olmanızı istiyorum.

Fenerbahçeli futbolcuya bu yakışır." Öte yandan Fenerbahçe, internet sitesinde bir açıklama yayımlayarak Beşiktaş'ın hentbol takımını taşıyan otobüse Mersin'de yapılan taşlı saldırıyı kınadı ve Beşiktaş'a 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim