• BIST 9694.45
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Diriliş Derneği Yenişehir İlçe Başkanlığı’na Kartal Getirildi

Diriliş Derneği Yenişehir İlçe Başkanlığı’na Kartal Getirildi
Merkezi Ankara'da bulunan Diriliş Derneği il başkanlıklarının yanı sıra ilçe başkanlıklarını da oluşturulmaya başlandı.

Merkezi Ankara'da bulunan Diriliş Derneği il başkanlıklarının yanı sıra ilçe başkanlıklarını da oluşturulmaya başlandı. Diriliş Derneği İl Başkanlığı Yenişehir İlçe Başkanlığı'nı da oluşturdu, başkanlık koltuğuna da İlhan Kartal getirildi.

Türkiye geneli 8 bölgede il başkanlığı, 17 ilçede de başkanlık oluşturduklarını belirten Diriliş Başkanları Derneği Güneydoğu Anadolu Bölge ve Diyarbakır İl Başkanı Fatma Coşar, Yenişehir İlçe Başkanlığını oluşturduklarını söyledi. Coşar, "Derneğimiz bünyesinde Diyarbakır'ın yanı sıra 8 bölge il başkanlığı, 17 ilçe başkanlığı oluşturuldu. Amacımız devletimiz ve halkımızın yanında olmak, mazlumun kimsesizin sesi olmaktır. Vizyonumuz Osmanlı tarihinde kalan Osmanlı'nın örf ve adetlerini kültürünü ahlakını İslami şartlar altında yeni nesillerimize yeniden yaşatmak. Bu vesileyle Yenişehir İlçe Başkanlığı'nı da oluşturduk. Başkanlığa Diyarbakır'da sevilen simalar arasında yer alan iş adamı arkadaşımız İlhan Kartal'ı getirdik. Kendisine hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

Hızlı bir şekilde il ve ilçe başkanlıklarını açacaklarını da sözlerine ekleyen Coşar, "Süratle il ve ilçe başkanlıklarımıza değerli arkadaşlarımızın atamalarını yapıyoruz. Bayrak, vatan sevgisi olmayan hiç kimse yanımızda yer? alamaz. Projelerle geliyoruz çok güzel bir ekip çalışması yapmaktayız. Değerli? Yenişehir Diriliş Başkanımız İlhan Kartal? çalışkan dürüst? devletine bağlı bir kişiliğe sahiptir. Bundan böyle değerli? arkadaşımız dava adamı İlhan Kartal ile çalışacağız, güzel hizmetlere imza atacağız" diye konuştu.

Diriliş Derneği adı altında Diyarbakır adına güzel çalışmalar yapacaklarını belirten Yenişehir İlçe Başkanı İlhan Kartal ise, böylesi onurlu bir görevi kendisine layık gördüklerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Kartal, "Böylesi güzel bir görevi bana layık gören değerli Genel Başkanım Hasan Türksel'e ve Diriliş Başkanları Derneği Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı?aynı zamanda Diyarbakır İl Başkanı Fatma Coşar'a teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle güzel çalışmalar yapacağız, el birliği ile? amacımız hizmet olacak, kapımız herkese açıktır. El birliği ile ülkemiz ve milletimiz için ne gerekiyorsa yapacağız, bu hizmet gönül işidir, sözde değil, özde çalışacağız" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim