• BIST 9079.97
  • Altın 2307.885
  • Dolar 32.316
  • Euro 35.0335
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Diriliş Başkanları Şehidin Köyünde Terörü Lanetledi

Diriliş Başkanları Şehidin Köyünde Terörü Lanetledi
Diriliş Osmanlı Kayseri İl Başkanlığının organize ettiği şehitleri için hatim kampanyasında okunan hatimlerin duası Şırnak'ta çıkan çatışmada...

Diriliş Osmanlı Kayseri İl Başkanlığının organize ettiği şehitleri için hatim kampanyasında okunan hatimlerin duası Şırnak'ta çıkan çatışmada şehit olan Yeşilhisarlı Özel Harekat Polis Memuru Mehmet Güngör'ün mezarında yapıldı.

Programa Diriliş Osmanlı Genel Başkanı Hasan Türksel, Sosyal Genel Başkan Yardımcısı Tekin Ertaş, Genel Başkan Yardımcısı Gökmen Altın, Genel Başkan Yardımcısı Günay Bozkurt, Kayseri İl Başkanı Mahmut Kılınç, İl Başkan Yardımcısı Erhan Aladağ, Genel Sekreter Sadettin Bilgiç, İncesu İlçe Başkanı Harun Dirmen, Yeşilhisar İlçe Başkanı Akif Abbasoğlu, Melikgazi İlçe Başkanı Naci Aras, Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Yalçın, Develi İlçe Başkanı Aydın Yıldız, İstanbul Beyoğlu İlçe Başkanı Murat Şahin, Trabzon Of İlçe Başkanı Muammer Fazlıoğlu ve birçok kişi katıldı.

Program Yeşilhisar meydanında pankartlar açılarak sessiz bir şekilde terörü lanetleyerek başladı. Yürüyüşün ardından araçlarla konvoy halinde Şehit Mehmet Güngör'ün defnedildiği Güzelöz köyüne geçilerek basın açıklaması yapıldı.

Basın açıklamasını Diriliş Başkanları adına Beyoğlu İlçe Başkanı Murat Şahin yaptı. Şahin, "Diriliş başkanları olarak Yüzyıllardır aynı kutsal amaç için din, dil ,ırk ,ayırt etmeksizin aziz vatanımızı için kanını dökmüş şehit mertebesine çıkmaya hak kazanan şehitlerimiz için en hususen Kayseri'nin toprağında yetişip bu vatana kanını hediye eden, özel harekat polisi Şehit Mehmet Güngördü ağabeyimiz için burada toplanmış bulunmaktayız. Son dönemde artan ve her ocağa ayrı ayrı ateş düşüren şehit haberleri ziyadesiyle sabrımızı taşırmıştır bulunmaktadır. Biz Diriliş Başkanları olarak Türkiye geneli il, ilçeler ve uluslararası ülke teşkilatlarımızda her daim devletimizin ve aziz milletimizin yanında saf tutup, dışarıdaki ve içerideki hainlerle mücadele etmeye kararlıyız. Tüm haçlı orduları bir olup, ülkemize saldırırken, Ankara'nın göbeğinde bombalar patlatılıp, askerlerimiz ve polislerimiz şehit edilirken, uykusunda polisimize, polisimizin ensesine ateş edilirken, eşi ile pazar alışverişine çıkan askerimiz hamile eşinin yanında arkadan haince kahpece vurularak şehit edilirken, kimse bizlerden oturduğumuz yerde gazete ve televizyon takip etmemezi beklemesin. Buradan Amerika'ya sesleniyoruz, buradan Avrupa'ya sesleniyoruz, buradan Rusya ve Suriye'deki ülkemizi bölmek isteyen hainlere ve işbirlikçileri paralel çetelere sesleniyoruz, birliğimizi kardeşliğimizi ve ülkemizin İstiklal ortamını bölemeyeceksiniz. Biz buna müsaade etmedik etmeyeceğiz ettirmeyeceğiz. Devlet büyüklerimize sesleniyoruz dik duruşunuzdan, mücadelenizden asla vazgeçmeyin, bu aziz millet her sıkıntıdan, her beladan, imanı ve yüreği yanık analarımızın dualarıyla kurtulmuştur. Bizler bu konuda gerek hükümetimizi gerek bu mücadeleyi sürdüren her vatan evladımızı sahipsiz bırakmadık bırakmayacağız bıraktırmayacağız" dedi

Basın açıklamasının ardından Özel Harekat Polis Memuru Mehmet Güngör "ün mezarına gidilerek Yasin -i şerif okundu ve hatim duaları yapıldı.

Diriliş Osmanlı Genel Başkanı Hasan Türksel, "Son zamanlarda katıldığım en güzel programlardan biriydi. Yeşilhisarlı şehidimizin mezarını ziyaret ettik dualar ettik. Bu güzel organizasyonu yapan Kayseri İl Başkanıma ve İlçe Başkanlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Diriliş Başkanları Şehidin Köyünde Terörü Lanetledi

Diriliş Başkanları Şehidin Köyünde Terörü Lanetledi

Diriliş Başkanları Şehidin Köyünde Terörü Lanetledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim