• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Din Bir Sen Üyeleri Bir Araya Geldi

Din Bir Sen Üyeleri Bir Araya Geldi
Çanakkale'nin Biga ilçesinde Din-Bir Sen üyeleri ile bir araya gelen Din-Bir Sen Çanakkale İl Başkanı Ahmet Ceylan, "Çanakkale savaşındaki kardeşlik ruhunu...

Çanakkale'nin Biga ilçesinde Din-Bir Sen üyeleri ile bir araya gelen Din-Bir Sen Çanakkale İl Başkanı Ahmet Ceylan, "Çanakkale savaşındaki kardeşlik ruhunu her daim canlı tutmayı, devletin bekasına kasteden ihanet ve şer odaklarına kale gibi karşı durmaya devam edeceğiz" dedi.

Antalya Manavgat'ta düzenlenen 9.Din-Bir Sen genişletilmiş İl Başkanları toplantısına İl Sekreteri Yusuf Bıkmaz ile katıldıkları belirten Çanakkale Din-Bir Sen İl Başkanı Ahmet Ceylan, "Toplantımız çok verimli geçti. Sendikamızın din görevlilerinin sığınağı olduğunu görmekten mutluluk duyduk. İl Başkanları ile yaptığımız istişarelerde ülkemizin her köşesinde din görevlilerinin sorunları ötelenmiş, yetkiyi elinde bulunduran beceriksiz sendikaların il ve ilçe yöneticileri din görevlilerinin sorunları ile ilgilenmek yerine duyarsız kalmayı, yürütmenin yaptığı icraatları "sendika olarak biz yaptık, biz yaptırdık" diye anlatmayı, gerçekler ile alakası olmayan algılar oluşturmayı, üye kaybetme dürtüsüyle din görevlileri üzerinde baskı oluşturmayı sendika anlayışlarının ana misyonu yapmışlar" dedi.

Başkan Ceylan, "Bizler Din-Bir Sen olarak sendikal faaliyetlerde hiçbir din görevlisi arkadaşımızı ötekileştirmeden, hangi sendikaya üye olursa olsun mağdur olmuş, haksızlığa uğramış tüm dava arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz güç ve güçlünün değil hak ve haklının yanında olmaya Çanakkale savaşındaki kardeşlik ruhunu her daim canlı tutmaya devletin bekasına kasteden ihanet ve şer odaklarına kale gibi karşı durmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Biga Din-Bir Sen İlçe Başkanı Reşat Irmak, Çan Din-Bir Sen İlçe Başkanı Mustafa Küçük, Çan ilçe Başkan Yardımcıları Fatih Er ve Tufan Şahin ile sendika üyelerinin katıldığı bilgilendirme toplantısı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim