• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Dikili’ye Midilli Adası Manzaralı Villa Projesi

Dikili’ye Midilli Adası Manzaralı Villa Projesi
Dikili'de inşa edilen ve ünlü isimlerin de dikkatini çeken Mavi İnci Villaları, hem Midilli Adası manzarası hem de maviyle yeşili buluşturmasıyla dikkat...

Dikili'de inşa edilen ve ünlü isimlerin de dikkatini çeken Mavi İnci Villaları, hem Midilli Adası manzarası hem de maviyle yeşili buluşturmasıyla dikkat çekiyor.

İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Bademli Mahallesi, turizm sektörünün yeni gözdesi oldu. Daha önceden köy statüsünde olan bölge Türk şirketlerinin yaptığı yatırımlarla hızla gelişiyor. Dikili'ye 3 kilometre mesafede bulunan Sotes Tatil Köyü içinde inşa edilecek 180 metrekare büyüklüğündeki Mavi İnci Villaları, Bademli'nin değerine değer katacak. MKG İnşaatın yapımını üstlendiği proje, ünlü isimlere de hitap edecek.

MİDİLLİ ADASI MANZARALI

Villalar denizin mavisiyle doğanın yeşilinin birleştiği noktada inşa ediliyor. Her villa zemin katından terasına kadar denizi ve Midilli Adası'nı görecek şekilde projelendirildi. Dikili şehir merkezine 3 kilometre olan villaların plaja uzaklığı ise sadece 100 metre. Her villada 31 metrekare salon, 18 metrekare teras ve şöminenin yanı sıra bahçe, iki araçlık otopark ve havuz bulunuyor.

MERKEZİ SİSTEM VE JEOTERMALLE ISINMA

Mavi İnci Projesiyle ilgili uzun süredir hazırlık yaptıklarını dile getiren MGK İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kızılgüney, proje ile ilgili şu bilgileri verdi: "Dikili turizm ilçesidir. Hem denizi hem kaplıcasıyla yaz kış turizme açık olan bir ilçenin özellikle Bademli bölgesi son yıllarda devasa yatırımlara sahne oluyor. Burada ciddi projeler uygulanıyor. Aynı bölgede biz de "Mavi İnci" projesini düşündük. Doğanın yeşiliyle denizin mavisini buluşturduk. Projemiz müstakil akıllı villalardan oluşan, havuzu, otoparkı, güvenliği ve karşısındaki Midilli Adası manzarasıyla çok önemli bir projedir. Plaja ve kaplıcalara çok yakın olması ayrı bir avantajdır. Proje bu özellikleriyle Dikili'deki ilk ve tek proje olmaya aday olarak gözüküyor. Villaların ısınması ise hem merkezi sistem hem de jeotermal sistemle olacak. Ulaşım konusunda çok rahat bir noktadayız. Tramvayın ilçemize kadar gelmesi söz konusu. Çanakkale yoluna 5 kilometre mesafedeyiz. İzmir, Çanakkale, Balıkesir ve Manisa'ya yakın bir bölgedeyiz. Projemize çok büyük ilgi bekliyoruz."

MART'TA TEMEL ATILACAK

Kızılgüney, her biri 2.5 kat olarak planlanan villalar için Mart ayında temel atacaklarını ifade etti. 1.5 yıl sonra projenin tamamlanacağını belirten Kızılgüney, "Dikili ilçemize büyük değer katacak Mavi İnci projesinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Dikili’ye Midilli Adası Manzaralı Villa Projesi

Dikili’ye Midilli Adası Manzaralı Villa Projesi

Dikili’ye Midilli Adası Manzaralı Villa Projesi

Dikili’ye Midilli Adası Manzaralı Villa Projesi

Dikili’ye Midilli Adası Manzaralı Villa Projesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim