• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Dıego: "Galatasaray’a Attığım Golü Unutamam"

Dıego: "Galatasaray’a Attığım Golü Unutamam"
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, "Galatasaray'a attığım gol anı, çok özel ve değerli bir an olarak hep aklımdaki yerini koruyacak" dedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, "Galatasaray'a attığım gol anı, çok özel ve değerli bir an olarak hep aklımdaki yerini koruyacak" dedi. Başarılı oyuncu ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde hedeflerinin final oynamak olduğunu da kaydetti.

Sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu Diego Ribas, kulübün resmi dergisine bir röportaj verdi. Performansının bu yıl daha iyi olduğunu belirten yıldız futbolcu, "Farklı bir oyun oynadığımı düşünüyorum çünkü farklı bir sistemle oynuyoruz; 4-3-3 oynuyoruz. Kendimi daha iyi ve daha rahat hissettiğim bir bölgede oynuyorum. Zeminlere, statlara, atmosferlere kısacası Türk futboluna da daha fazla alıştım" dedi.

"TAKIM OLMA DUYGUMUZU ARTTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Bu sezon çok kompakt oynadıklarını belirten Diego, sözlerine şöyle devam etti:

"Takım her geçen gün üzerine katarak devam ediyor. Maçtan maça hatalarımızı görerek kendimizi daha ileriye taşımaya çalışıyoruz. Takım olma duygumuzu arttırmaya çalışıyoruz. Öte yandan, bu sene daha fazla oyuncu seçeneğimiz var. Yedek oyuncular, bazı maçlarda forma giyemeyen oyuncular da hazır olmaya çalışıyorlar. Fırsat geldiğinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar ve bu da her zaman takımın yararına bir durum."

Antalyaspor maçında tüm takımda konsantrasyon ve agresiflik eksikliği olduğunu vurgulayan Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu, "Bursaspor maçında ise gol pozisyonlarında etkili olamadık, sıkıntımız buydu. Bu iki maç gibi maçları bir daha yaşamak istemiyoruz. Bu maçlardan ders çıkarıyor ve hatalarımızın tekrarlamamak üzere farkına varıyoruz" ifadelerini kullandı.

"CELTIC MAÇINDA HATA YAPTIM"

Celtic maçında yaptığı hareketin kesinlikle hata olduğunu belirten Diego, "Bu fırsatı bulmuşken, sizin aracılığınızla tüm takımdan ve tüm taraftarlarımızdan özür dilemek istiyorum. Sırf bu hatam yüzünden de bu önemli maçlarda sahada yer alamıyorum. Kariyerimde çok az sayıda kırmızı kart gördüm ama bazen böyle şeyler futbolda olabiliyor. Kimsenin şüphesi olmasın; böyle bir şey bir daha olmayacak" şeklinde konuştu.

"UEFA AVRUPA LİGİNDE HEDEFİMİZ FİNAL"

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Braga eşleşmesi hakkında açıklamalarda bulunan Brezilyalı futbolcu, "Braga, iyi bir eşleşme oldu bence ancak bu noktada her takım çok mücadeleci olacak. Ayağımızı yere sağlam basarsak, iyi konsantre olursak bu turu da geçecek güce sahibiz. Maç maç düşünmemiz gerekiyor, en önemli nokta bu. Hedefimiz final ve final oynamak bence mümkün. Bu nedenle her şeyimizi sahaya koymamız gerekiyor" dedi.

"GALATASARAY'A ATTIĞIM GOL ANI, ÇOK ÖZEL VE DEĞERLİ BİR AN"

Kariyerinde çok özel maç yaşadığını vurgulayan Diego, "Atletico'yla oynadığım Avrupa Ligi finali çok güzel ve unutulmaz bir maçtı. Aynı zamanda 17 yaşında Santos'la Brezilya Ligi finali oynamıştım ve şampiyon olmuştuk, o da unutulmaz bir maçtı benim için. Bu iki maçın dışında; Galatasaray'a attığım gol anı, çok özel ve değerli bir an olarak hep aklımdaki yerini koruyacak" diye konuştu.

Zinedine Zidane ve Ronaldo hayranı olduğunu belirten deneyimli futbolcu, Türk olarak ise; Arda Turan'ı beğendiğini söyledi.

"TÜRK İNSAN, BREZİLYA HALKINA BENZİYOR"

"Brezilyalılarla birlikte olmak, özel vakit geçirmek bizleri motive eder bir unsur" diyen Diego Ribas, sözlerine şöyle devam etti:

"Sezon başında onların Fenerbahçe'ye gelmesinden dolayı, ben kendi adıma çok mutlu oldum. Ailecek görüşüyoruz, hepsi çok iyi insanlar. Burada aynı hedef için onlarla beraber mücadele etmek beni çok mutlu ediyor. 11: Ülkenize ve Türk halkına hayranım. Muazzam bir tarih ve kültür var bu topraklarda ve de ülkesine, değerlerine aşık bir halk… Ülkesini her zaman savunmaya, bütün gücünü ortaya koymaya hazır bir halk. Türk insanı, kibarlığı, samimiyeti, sıcaklığı ve neşesiyle Brezilya halkına da benziyor."

Dıego: "Galatasaray’a Attığım Golü Unutamam"

Dıego: "Galatasaray’a Attığım Golü Unutamam"

Dıego: "Galatasaray’a Attığım Golü Unutamam"

Dıego: "Galatasaray’a Attığım Golü Unutamam"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim