• BIST 9582.44
  • Altın 2483.023
  • Dolar 32.4988
  • Euro 34.6213
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Didimli Üreticilerden İzmir’e Fuar Çıkartması

Didimli Üreticilerden İzmir’e Fuar Çıkartması
Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Didim Ziraat Odası ile Didim İlçe Tarım Müdürlüğünün işbirliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda Didim'deki 250...

Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Didim Ziraat Odası ile Didim İlçe Tarım Müdürlüğünün işbirliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda Didim'deki 250 çiftçi ve üretici, İzmir'de düzenlenen 11. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına gezi düzenlendi.

54 ülkeden bin 400 katılımcının yer aldığı ve İzmir'de düzenlenen Türkiye'nin en büyük tarım ve hayvancılık fuarına Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Didim Ziraat Odası ile Didim İlçe Tarım Müdürlüğünün işbirliğiyle Didimli çiftçi ve üreticilere yönelik gezi düzenlendi.

Gezi için Didim Belediyesi önünden hareket edilirken, merkezden 3, mahallelerden 2 otobüs olmak üzere 5 otobüs ile İzmir'e gidildi. Didim İlçe Tarım Müdürü Halis Yaşar ve Didim ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir'de fuara giderken, Oda Başkanı Bahattin Gökdemir 250 çiftçi ve üreticiyi bu yıl fuara götüreceklerini belirterek "Uluslar arası bu fuara Belediyemizin katkılarıyla kalabalık şekilde gezi düzenledik. Bu yıl ilk kez bu kadar geniş katılımla bu etkinliği düzenliyoruz. Didimli çiftçilerimiz ve üreticilerimiz tarımdaki son teknolojiyi burada görecekler. Tüm alet ve ekipmanlar burada sergilenecek. 1400 firmanın katıldığı fuara günü birlik katılım sağlayacağız. Destekleri için Didim Belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.

Didim Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu ise Didim'in aynı zamanda bir tarım ilçesi de olduğunu, Tarım ile turizmin birbirinden ayrılamayacağını ifade ederek "Bizlerde yönetim olarak bu tür konuları önemsiyoruz. Tarımla ilgili de müşterek bir çok projemiz mevcut; çiftçilerimizin bilgi edinmesi ve kendileri geliştirmesi noktasında bu tür etkinliklere katkı sağlayabilirsek ne mutlu; çiftçilerimiz adına verimli bir ziyaret olacağını düşünüyorum" dedi.

Didim Belediye Başkan Vekili Sevinç Karataş ise Didim'de Tarım ve turizmin iç içe olduğunu, artık organik tarım ve eko tarımın turizmde yer aldığını belirterek bu tür fuar ziyaretlerin üreticilere çok şey katacağına inandığını ifade etti.

Didimli Üreticilerden İzmir’e Fuar Çıkartması

Didimli Üreticilerden İzmir’e Fuar Çıkartması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim