• BIST 8996.35
  • Altın 2281.403
  • Dolar 32.3252
  • Euro 35.0374
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Didimli Hayırsever Kamil Çağlar’dan Hastaneye Anlamlı Bağış

Didimli Hayırsever Kamil Çağlar’dan Hastaneye Anlamlı Bağış
Didim Devlet Hastanesi Cildiye Polikliniğinde kullanılmak üzere tüm cihazları alarak hastaneye bağışlayan ve hastaneye bir oda kazandıran Hayırsever Kamil...

Didim Devlet Hastanesi Cildiye Polikliniğinde kullanılmak üzere tüm cihazları alarak hastaneye bağışlayan ve hastaneye bir oda kazandıran Hayırsever Kamil Çağlar'a hastane yönetimince teşekkür plaketi verildi.

Didim Devlet Hastanesi Başhekimlik makamında düzenlenen törene Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Kılıç, Didim Belediye Meclis üyesi Ali Çağlar, Ali Çağlar'ın babası Hayırsever Kamil Çağlar, Başhekim yardımcısı Dr. Halil Akıl, İdari ve Mali İşler Müdürü Meral Bilir, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şerife Ege katıldı.

"CİLDİYE POLİKLİĞİNİN TÜM CİHAZLARINI BAĞIŞLADI"

Hastane bünyesinde Cildiye Polikliniğin Uzm. Dr. Mutlu Çoban'ın görevine başladığını fakat poliklinikte kullanılacak cihazların olmamasından dolayı yeterli hizmet verilemediğini belirterek Başhekim yardımcısı Dr. Halil Akıl "Cildiye Polikliniğinde kullanılacak tüm cihazlarımız hayırsever Kamil Çağlar tarafından alınarak bağışlandı. Cihazların tamamı yaklaşık 31 bin TL'ye mal oldu. Bu cihazlarla polikliniğin işlevi arttı. Artık hastaların yerinde hizmet alacak. Cildiye polikliniği noktasında vatandaşlarımızın da süreç içerisinde talepleri çoktu; artık tüm hizmetlerimizi yerinde verilecek." dedi.

Başhekim yardımcısı Dr. Halil Akıl Cildiye polikliniği yanı sıra Kamil Çağlar'ın eşi Gülsüm Çağlar adına da hastaneye bir oda kazandırdığını tefrişatı yapılarak hizmete sunulduğunu ifade etti.

"CİLT PROBLEMLERİ OLANLARIN TANI VE TEDAVİSİ YAPILACAK"

Cildiye Uzmanı Dr. Mutlu Çoban ise Poliklinikte tanı işlemleri için Wood Lambası ve Dermatoskop cihazının aldığını, tedavi için de Elektrokoter ve Kriyoterapi cihazının alındığını söyledi. Dr. Çoban tanı tedavisinde kullanılan wood lambası ile siğiller et benleri alaca hastalığı tanısı ve güneş lekelerinin tespit edildiğini, Dermatoskop cihazı ile de siyah benler ile kanserli hücrelerin tespitinde kullanılacağını söyledi.

Elektrokoter cihazı ile vücut ve genital bölgedeki siğillerin tespit edildiğini Kriyoterapi cihazı ile de siğil, deri kabarması ve lazerle yok edilmesi işlemlerinin yapıldığını söyledi. Sedef ve egzama gibi bir çok hastalık için de deri piyopsisi (tanı) alındığını belirten Dr. Çoban tahlillerin Söke'de laboratuvarda yapıldığını söyledi.

Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Kılıç ise Hastaneye bağış yapan Hayırsever Kamil Çağlar'a teşekkür edip, bu tür duyarlılıkların tüm kesim tarafından sürmesi temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Başhekim Dr. Veysel Kılıç, Hayırsever Kamil Çağlar'a teşekkür plaketi verdi. Ardından Cildiye Polikliniğinde alınan cihazlar yerinden görüldü ve kullanımıyla ilgili basına bilgiler paylaşıldı.

Didimli Hayırsever Kamil Çağlar’dan Hastaneye Anlamlı Bağış

Didimli Hayırsever Kamil Çağlar’dan Hastaneye Anlamlı Bağış

Didimli Hayırsever Kamil Çağlar’dan Hastaneye Anlamlı Bağış

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim