• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Didim’deki Kurşunlanma Olayında 4 Tutuklama

Didim’deki Kurşunlanma Olayında 4 Tutuklama
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın evinin kurşunlanması ve CHP'li Meclis Üyesi Sinan Ceyhan'ın işyerinin kurşunlanmasıyla ilgili olarak adliyeye...

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın evinin kurşunlanması ve CHP'li Meclis Üyesi Sinan Ceyhan'ın işyerinin kurşunlanmasıyla ilgili olarak adliyeye çıkarılan ancak mahkemenin serbest bıraktığı 8 şüpheliden 4 "ü, savcılığın üst mahkemeye itirazı üzerine 36 saat sonra yeniden gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken 1 şüpheli ise aranıyor.

Edinilen bilgiye göre; Didim'de 28 Mart Pazartesi günü Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın Çamlık Mahallesi'ndeki evinin, birkaç gün sonra da CHP'li Belediye Meclisi Üyesi Sinan Ceyhan'ın İnönü Bulvarı'ndaki iş yerinin kurşunlanmasıyla ilgili çalışma başlatan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, geçen pazar günü olayla ilgili Didim'deki bir inşaat firmasının ortakları olan A.O. ve Ş.O.'yu "Azmettirme" B.Ö., Y.G., A.D., O.T.O., T.D. ve Ş.Ş. adlı kişileri "silahla mala zarar verme" suçlamasıyla gözaltına almıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.D., B.Ö. ve Y.G., savcılık tarafından serbest bırakılmış, diğer şüpheliler ise tutuklanma talebiyle sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı.

ÜST MAHKEMEYE İTİRAZ

Ancak Didim Cumhuriyet Savcılığı'nın ve şikayetçi tarafların üst mahkemeye yaptığı itiraz üzerine 36 saat önce serbest bırakılan Didim'deki bir inşaat firmasının ortağı A.O. ile diğer şüpheliler O.T.O., T.D. ve Ş.Ş., polis tarafından tekrardan gözaltına alındı. Altınkum Polis Karakolunda göz altında tutulan şahsılar daha sonra Didim Adliyesine sevk edildi.

Didim Adliyesi'ne çıkarılan 4 şüpheli tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildi. İnşaat firmasının diğer ortağı Ş.O.'nun ise firarda olduğu ve arandığı bildirildi.

Didim’deki Kurşunlanma Olayında 4 Tutuklama

Didim’deki Kurşunlanma Olayında 4 Tutuklama

Didim’deki Kurşunlanma Olayında 4 Tutuklama

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim