• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Didim’de Okuyan Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Didim’de Okuyan Öğrenciler Ödüllerini Aldı
Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Okullarda okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla başlattığı "Didim yazın da okuyor" adlı Okuma...

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Okullarda okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla başlattığı "Didim yazın da okuyor" adlı Okuma kampanyasında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Didim'deki tüm Okullarda geçtiğimiz yaz döneminde gerçekleştirilen ve öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla düzenlenen Okuma kampanyasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Bu kapsamda ilk tören Esra Karakaya Anadolu Lisesinde yapıldı. Törene İlçe Kaymakamı İskender Yönden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, Milli Eğitim Şube Müdürü Hanifi Çelik, Okul Müdürü Ayhan Kömürcü ile öğrenciler katıldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut Okuma kampanyası çerçevesinde ödüllerinde verildiğini belirterek "Kitap okuma zaman ayrılması ve okuma alışkanlığının kazandırılması için bu kampanya gerçekleştirildi. Sizler TV'lerin başında, Bilgisayar yada cep telefonuyla uzun süre vakit geçirmeniz yerine kitap okumanızın faydalı olacağını düşünüyorum. Bu noktad en iyi dost kitaptır; zaman içerisinde de bunu göreceksiniz." dedi.

İlçe Kaymakamı İskender Yönden de kitap okumanın insan hayatındaki öneminin yadsınamaz olduğunu ve kendisinin de çok kitap okuyan birisi olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Liseler kategorisinde ilk 3'e giren tüm öğrencilerin Esra Karakaya Anadolu lisesinden oluştuğu öğrenilirken 1. Olan Kader Özden'e diz üstü bilgisayar, 2. Olan Mahmut Birdal'a bisiklet ve 3. Olan Büşra Nur Subaşı'na ise tablet hediye edildi.

Ortaokullar kategorisinde ise Valiler Ortaokulu öğrencisi Ardan Bozkaya 1. Olarak diz üstü bilgisayar kazanırken, 2. Olan Selçuk Özsoy Ortaokulundan Deniz Çinko bisiklet, 3. Olan Valiler Ortaokulundan Pelin Baydan ise tablet kazandı.

İlkokullar kategorisinde ise 1. Olan Mahir Özgür Damar İlkokulundan Muhamet Miral Çelik diz üstü bilgisayar kazanırken 2.'lik ödülünü ise iki öğrenci kazandı. İkinci olan Atatürk İlkokulu öğrencileri Serkan Cura ve Emine Çınar bisiklet kazanırken 3. Olan Mahir Özgür Damar İlkokulundan İklim Ergün ise tablet kazandı.

Didim’de Okuyan Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Didim’de Okuyan Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Didim’de Okuyan Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Didim’de Okuyan Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim