• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Didim Ülkü Ocaklarından Moral Gecesi

Didim Ülkü Ocaklarından Moral Gecesi
Didim Ülkü Ocakları, "Bayırbucak'tan Ötüken'e bir millet uyanıyor" adlı programda Ülkücüler bir araya geldi.

Didim Ülkü Ocakları, "Bayırbucak'tan Ötüken'e bir millet uyanıyor" adlı programda Ülkücüler bir araya geldi. İncirliova Tarihi Alperenler Mehteran takımı marşlar çalıp salondaki kalabalığı coşturdu.

Cumhuriyet Caddesinde başlayan program kapsamında Didim Ülkü Ocakları, İncirliova Tarihi Alperenler Mehteran takımı eşliğinde şehir merkezinden Kent Meydanına kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından Ticaret Odası Kültür Merkezindeki etkinliğe Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Karaca, Didim Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Uçkaç, çevre ilçelerin ülkü ocak başkanları ile MHP'li eski ilçe yöneticiler ile MHP'liler ve Ülkü Ocaklarına bağlı gençler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından etkinliğin açılışından sonra Kuran-ı Kerim okundu. Ardından konuşan Didim Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Uçkaç son günlerde yaşanan terör olaylarının kendilerini derinden üzdüğünü belirterek ülkenin etrafındaki savaşların Türkmen soydaşları da olumsuz etkilediğini söyledi. Bayırbucak Türkmenleri için Didim'de kampanya başlattıklarını belirten Uçkaç bu tür etkinlikleri de bir araya gelme, moral ve motivasyon için yapıldığını sözlerine ekledi.

Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Karaca ise Türk milletinin 5 bin yıl önce tarih sahnesine çıktığını ve o günden bugüne kutlu yürüyüşünü devam ettirdiğini belirterek "Aleme nizam vermek, dünyanın neresinde olursa olsun zulme dur demek ve yeryüzünde adaleti sağlamak için başlayan bu kutlu yürüyüş devam ediyor. Türk-İslam ülküsü ile bu ideale hizmet eden Ülkü Ocakları ve MHP bu ideolojiye göre çalışıyor" dedi.

Konuşmaların ardından İncirliova Tarihi Alperenler Mehteran takımı marşlar çalıp salondaki kalabalığı coşturdu. Etkinlik kapsamında Didim Ülkü Ocaklarına bağlı gençler şiirler okudu; şarkılar seslendirdi. Etkinliğin sonunda Ozan Arif Atılgan söylediği parçalarla Ülkücüleri hoş dakikalara yaşattı.

Didim Ülkü Ocaklarından Moral Gecesi

Didim Ülkü Ocaklarından Moral Gecesi

Didim Ülkü Ocaklarından Moral Gecesi

Didim Ülkü Ocaklarından Moral Gecesi

Didim Ülkü Ocaklarından Moral Gecesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim