• BIST 9715.96
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Didim Emniyeti Kurşunlama Olayının Peşini Bırakmadı

Didim Emniyeti Kurşunlama Olayının Peşini Bırakmadı
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın evi ile CHP'li Meclis Üyesi Sinan Ceyhan'ın işyerine kurşunlayan şahıslara yönelik Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü...

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın evi ile CHP'li Meclis Üyesi Sinan Ceyhan'ın işyerine kurşunlayan şahıslara yönelik Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon neticesinde 8 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Didim'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın Çamlık mahallesindeki evinin kurşunlama olayı ile CHP'li Belediye Meclis Üyesi Sinan Ceyhan'ın İnönü Bulvarı üzerindeki işyerinin kurşunlanması olayının ardından harekete geçen Didim İlçe emniyet müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili gerçekleştirdiği operasyonda 8 şüpheliyi göz altına aldı.

Emniyet güçlerinin ev ve işyerlerinde aramalar yaptıkları öğrenilirken, olayla ilgili olarak İlçede faaliyet gösteren bir inşaat firmasının ortakları arasında bulunan A.O ve Ş.O'nun yanı sıra A.D, O.T.O, Ş.Ş, B.Ö, Y.G ve T.D gözaltına alındı.

Yapılan soruşturma neticesinde Belediye Başkanı Atabay'ın evi ile Meclis Üyesi Sinan Ceyhan'ın işyerini kurşunlayanların T.D ve O.T.O'nun tespit edilirken,inşaat firması Firmasının ortakları arasında bulunan A.O ve Ş.O'nun yanı sıra A.D, Ş.Ş, B.Ö ve Y.G ise azmettirici ve yardım etme suçlamalarından Adliyeye sevk edildi.

Savcılık tarafından ifadeleri alınan 8 şüpheli tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 8 şüpheli ise, Mahkeme kararı sonucunda adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Davanın duruşmasının önümüzdeki günlerde devam edeceği öğrenilirken, Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Didim Emniyeti Kurşunlama Olayının Peşini Bırakmadı

Didim Emniyeti Kurşunlama Olayının Peşini Bırakmadı

Didim Emniyeti Kurşunlama Olayının Peşini Bırakmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim