• BIST 9645.02
  • Altın 2418.15
  • Dolar 32.5564
  • Euro 34.8009
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

Didim Ekk’da Kubaliç 5. Kez Başkan Seçildi

Didim Ekk’da Kubaliç 5. Kez Başkan Seçildi
Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimli Olağan Genel Kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimli Olağan Genel Kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan Genel kurulda mevcut başkanı Ali İhsan Kubaliç 5. kez başkan seçildi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulunda Ali İhsan Kubaliç, 5'inci kez başkan seçildi. Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurula kooperatif ortaklarının yanı sıra CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, çevre ilçelerin kooperatif başkanları, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve banka müdürleri katıldı.

Divan Başkanlığını Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği 2. Başkanı Süleyman Can'ın yaptığı genel kurula, Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okumasının ardından gündem maddelerinin oylamasına geçildi. Genel kurulda 2015 yılının faaliyetleri konuşuldu, 2016 yılının hedefleri anlatıldı.

Genel kurulda konuşan Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, 634 ortaklarının bulunduğunu belirterek, 2015 yılı içerisinde 35 toplantı yaparak 239 kooperatif ortağına 12 milyon 378 bin lira kredi verdiklerini açıkladı.

"GÜVENİNİZİ SUİSTİMAL ETMEDİK"

Kooperatif başkanlığını dört dönemdir sürdüren Ali İhsan Kubaliç, her zaman esnafın yanında yer aldıklarını belirterek, "Gerçekleştirdiğimiz her genel kurulda ayrı bir heyecan, ayrı bir mutluluk yaşıyoruz. Dört dönemdir sevgi ve saygıyla herkese eşit davrandık. Hiçbir esnaf ortağımıza farklı gözle bakmadık. Bu amaçla yeniden aday oldum. Bu zamana kadar var gücümüzle çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Ortaklarımıza fayda sağlamak amacıyla elimizden geleni yapacağız. Bugün beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. 16 yıldır bu görevdeyiz; biz sizlerin bize verdiği bu güveni hiç bir zaman suistimal etmedik. Sizler için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

"ÜYELERE PLAKET"

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kuruluna, Genel kurulun sonunda uzun süre kooperatife hizmet eden üyeler Ahmet Arık, İbrahim Durmaz ile odadan kendi isteğiyle ayrılan oda eski personele Elif Baykal'a plaket verildi. Baykal'a ayrıca Başka Kubaliç tarafından tazminat çeki de verildi.

"YÖNETİM KURULU LİSTESİ"

Ali İhsan Kubaliç'in yönetim kurulunda, Abdulkadir Mirza, Çağlayan Çakır, Emin Gümüş ve Musa Ada yer aldı. Yedek yönetim kuruluna ise "Erol Taş, Mehmet Emin Tural, H. İbrahim Serin, D. Ali Karatepe ve Osman Tekin" görev aldı.

Bölge Birlik Temsilcileri ise Ali İhsan Kubaliç, Musa Ada ve Aytekin İrem oldu.

Didim Ekk’da Kubaliç 5. Kez Başkan Seçildi

Didim Ekk’da Kubaliç 5. Kez Başkan Seçildi

Didim Ekk’da Kubaliç 5. Kez Başkan Seçildi

Didim Ekk’da Kubaliç 5. Kez Başkan Seçildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim