• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Didim Belediyesi Muhtarları Dinledi

Didim Belediyesi Muhtarları Dinledi
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçedeki 16 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçedeki 16 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu'nun katıldığı toplantıda İlçedeki 16 mahalle muhtarlarının sorunları dinlendi. Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıya Akköy ve Batıköy Mahalle muhtarı katılmadı. Sırayla tüm muhtarlara söz verilirken her muhtar kendi mahallesinin sorunlarını dile getirdi. Muhtarlar bu tür bir toplantının düzenlenmesinden dolayı Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'a teşekkür ederken dönem dönem bu tür toplantıların yapılmasını istediler.

"ORTAK SORUNLAR BELLİ"

Muhtarların ortak istekleri arasında en fazla dile getirilen konular yapılmayan yollara parke taşı yada satı asfalt döşenmesi, Çocuk oyun parklar, belediye anons sisteminin yetersizliği, bazı ana caddelerde ışıklandırma çalışmaları, boş alanlara moloz dökülmesi ve spor aletleri yer aldı.

"MAHALLELERE ÖZEL SORUNLARI ANLATILDI"

Hisar Mahalle muhtarı Bahri Aşık mahallesinde bazı yerlerde kanalizasyon olmadığını ve altyapı çalışması gerektiğini dile getirirken Fevzi Paşa Mahalle Muhtarı Ali Osman Çolak'ta mahallesinin imar planlarının olmaması ile Denizköy'den gelen fosseptik sularına karşı önlem alınması konularını ayrıca dile getirdi. Yalıköy Muhtarı Fahri Yalçın ise mahallesinde herkesin kuyudan su içtiğini ve altyapı olmadığı için de foseptiklerin yer altına verildiğini belirterek su deposu sorununu dile getirdi. Mahallesinde 32 evin elektrik abonesi olmadığını dile getiren Yalçın planlamaların olmaması dolayısıyla sıkıntıların yaşandığını söyledi. Balat Mahalle Muhtar vekili Halil Öztürk ise Zeytin ağaçlarının sulaması için depo isterken, mahallesine çöp konteynırı eksikliğini dile getirdi. Denizköy Muhtarı Mehmet Özdemir ise mahallesindeki foseptik sorunu olduğunu ve var olan bir deponun da elektrik aksamının bozuk olması nedeniyle çalışmadığını belirtip destek istedi. Muhtar Özdemir ayrıca Mahallesine Halı saha yapılmasını istedi.

"BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ"

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay toplantının çok verimli geçtiğini bildirerek "Muhtarlarımız bizim gözlerimiz; onların görüşleri ve paylaşımları bizim için önemli, aksaklıkları ve yaşanan sorunları hep birlikte özverili bir şekilde çalışarak çözeceğiz. Sorunların çoğu ortak ama imkanlarımız belli. Bu noktada adım adım çalışmalara yapıyoruz." dedi.

Park ve yeşillendirme çalışmaları için Ege Üniversitesiyle ortak çalışma yaptıklarını ve Didim'in makro planlarını çıkaracaklarını belirten Başkan Atabay planlama dahilinde park yapılacak ve yeşillendirilecek alanların belirleneceğini söyledi.

Toplantının ardından Başkan Atabay, muhtarları yemekte ağırladı. Yemekte muhtarlarla sohbet eden Başkan Atabay, sorunlarının takipçisi olacaklarını söyledi.

Didim Belediyesi Muhtarları Dinledi

Didim Belediyesi Muhtarları Dinledi

Didim Belediyesi Muhtarları Dinledi

Didim Belediyesi Muhtarları Dinledi

Didim Belediyesi Muhtarları Dinledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim