• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Didim Asi Mezarlığın Çehresi Değişti

Didim Asi Mezarlığın Çehresi Değişti
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın göreve başlaması ile birlikte tepeden tırnağa yenilenen Didim Asri Mezarlığı ziyaretçiler tarafından takdir...

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın göreve başlaması ile birlikte tepeden tırnağa yenilenen Didim Asri Mezarlığı ziyaretçiler tarafından takdir topluyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokol çerçevesinde Didim Belediyesi tarafından devir alınan Didim Asri Mezarlığının, geçtiğimiz aylarda Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay'ın talimatı doğrultusunda tepeden tırnağa yenilenmesi vatandaşların takdirini topladı.

Geçtiğimiz aylarda başlatılan çalışmalar kapsamında mezarlık içerisindeki yollara parke taşı döşenmesi, ışıklandırmaların yapılması, idari ofisin, mezarlığın dış duvarının ve kapısının yenilenmesi çalışması yapılmıştı. Gerçekleştirilen yenileme çalışmaları sonrası Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bakım çalışmaları kapsamında mezarlığın içerisindeki otların temizlenmesi ve ağaçların budanması yapılması ile birlikte Didim Asri mezarlığındaki çalışmalar takdir toplamaya başladı.

Didim Asri Mezarlığına yapılan yenileme, bakım ve onarım çalışmaları vatandaşları memnun ederken, mezarlığın eski görünümü ile yeni görünümünü kıyaslayan vatandaşlar daha önceleri mezarlığın bakımsızlığından dolayı rahatsız olduklarını, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın göreve gelmesi ile birlikte gerçekleştirilen yenileme çalışmalarından dolayı oldukça memnun olduklarını belirtti.

Didim Asri Mezarlığının bakımsız halinden oldukça rahatsız olduklarını, vatandaşlardan da gelen şikâyetler üzerine harekete geçtiklerini belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, kısa zamanda mezarlık içerisinde önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Atabay, mezarlığı tepeden tırnağa yenilediklerini ifade ederken, son olarak Belediyenin park ve bahçeler ekipleri tarafından gerçekleştirilen budama çalışmalarının ardından Didim Asri Mezarlığını temiz ve düzenli bir görünüme kavuşturduklarını da sözlerine ekledi.

Didim Asi Mezarlığın Çehresi Değişti

Didim Asi Mezarlığın Çehresi Değişti

Didim Asi Mezarlığın Çehresi Değişti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim