• BIST 9693.46
  • Altın 2509.143
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8237
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Didim AK Parti’de İlçe Başkan Yardımcısı Akkuş adaylığını açıkladı

Didim AK Parti’de İlçe Başkan Yardımcısı Akkuş adaylığını açıkladı
AK Parti Didim İlçe Başkan Yardımcısı Sebahattin Akkuş, 28 Ocak'ta gerçekleştirilecek olan İlçe kongresinde, AK Parti Didim İlçe başkanlığına aday...

AK Parti Didim İlçe Başkan Yardımcısı Sebahattin Akkuş, 28 Ocak'ta gerçekleştirilecek olan İlçe kongresinde, AK Parti Didim İlçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü'nün adaylıktan çekilmesi sonrasında İlçe Başkan yardımcısı Sebahattin Akkuş, ilçe başkanlığı için aday olduğunu duyurdu. Akkuş, "Bizler biliyoruz ki hizmet Siyaset ile başlar fakat siyaset tabiatı gereği mesuliyetli bir iştir siyaset elini taşın altına koyma ve sorumluluğu üstlenmektir .Siyaset sorunlara çözüm üretme milleti bir bütün olarak kucaklama sanatıdır siyaset oturduğun koltuktan güç alma değil güç katmaktır bizler bu göreve talip olurken partimize yük alma değil güç katmaktır. Bizler bu göreve talip olurken partimize yük olmaya değil halkımızın yükünü almaya hazırız bizim olsun küçük olsun değil büyük olsun Didim olsun Büyük olsun Aydın olsun büyük olsun Türkiye olsun şiarını üstlenmek için adayız. Bir zümreyi değil tüm milleti kucaklayan liderimi Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan "ın çizgisinde onun yoluna giden halka hizmet hakka hizmettir söylemini didim'de halkımızla buluşturmak için adayız. Siyaset hepimizin bildiği gibi ekip ve takım işidir allah nasip eder genel merkezimiz bu onurlu görevi bize tevdi ederse kuracağımız genç ve dinamik yönetim kadrosu ile yerel seçimlerde Didim Belediyesini Ak belediyecilik ile buluşturup genel seçimde partimiz Didim'de birinci parti yapmayı söz veriyor taahhüt ediyorum. Ak parti ülkemizin yedi bölgesinde halkın teveccühünü kazanmış her kesimden oy alan 2002 yılından bu yana her seçimi zafer kazanan partidir bu partinin bir ferdi olmaktan onur ve gurur duydum. Partimizin halkla ilişkiler genel sekreter teşkilat başkanlığı ve halen tanıtım ve medya ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Daha iyi hizmet etmek için ilçe başkanlığına adayım kendim için ailem için partim ve davam için hayırlı olsun Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim