• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

DGC, Çalışan Gazeteciler Günü İçin Etkinlikler Düzenleyecek

DGC, Çalışan Gazeteciler Günü İçin Etkinlikler Düzenleyecek
Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kahvaltı, sinema ve sergi etkinlikleri düzenleyecek.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kahvaltı, sinema ve sergi etkinlikleri düzenleyecek.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti tarafından bir dizi etkinlik organize edildiğini ifade eden Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, 2015 yılının Denizli basın camiası acısında üzücü bir yıl olduğunu hatırlatarak, "2015 yılını geride bıraktık. 2015 yılında elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz değerli meslektaşımız İlyas Haytan'ın acısı bizleri derinden üzdü. Değerli kardeşimizi unutmamak, onun anılarını yaşatmak amacıyla bu yıl "Gülen Adam Gazeteci İlyas Haytan" fotoğraf sergisini açacağız. Gazeteci meslektaşlarımızın gözünden çekilen birbirinden güzel fotoğraflar sergimizde yer alacak ve ziyaretçilerimizin beğenisine sunulacak. 8 Ocak 2016 Cuma günü Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi salonunda saat 17:00'da açılacak olan fotoğraf sergimize tüm üyelerimizi ve Denizli halkını bekliyoruz" dedi.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geleceklerini belirten Başkan Ümit Varol, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Sümerpark Genel Müdürü Zorhan Sancar'ın davetlisi olarak 8 Ocak Cuma Günü saat 10:00'da Sümerpark AVM'de bulunan Sır Wınston Tea House Restaurant'ta buluşacağız" dedi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle sinema etkinliği de düzenleneceğini belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, "Denizli Gazeteciler Cemiyeti olarak 6 Ocak Çarşamba günü Pekdemir AVM'de sinema etkinliğinde buluşacağız ve hep birlikte "Düğün Dernek 2" filmini izleyeceğiz. 06 Ocak Çarşamba günü saat 19:15'de 3 numaralı salondaki etkinliğimize tüm üyelerimizi bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim