• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 26 °C

Devrek’in "Z Kütüphanesi" Açıldı

Devrek’in "Z Kütüphanesi" Açıldı
Devrek ahmet Taner Kışlalı İlköğretim Okulu'nda kurulan "Z Kütüphane" hizmete açıldı.

Devrek ahmet Taner Kışlalı İlköğretim Okulu'nda kurulan "Z Kütüphane" hizmete açıldı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Zenginleştirilmiş Kütüphane hizmete girdi. Kütüphanenin açılışına Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Yıldırım Yörük, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Serkan Koparan, TSO Başkanı Ertan Civak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Özmen, Okul Aile Birliği üyeleri, şube müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yaklaşık 5 binin üzerinde kitap ve derginin yer aldığı kütüphanenin açılışında konuşan okul müdürü Atilla Güzelhan, "Günümüzde öğrencilere sadece kitap ile eğitim vermek, öğrenme faaliyetlerini sadece kitap ile desteklemek, öğrenciyi okuldan ve eğitimden uzaklaşmaya doğru itmektir. Milli Eğitim Bakanlığının "Okullar Hayat Olsun" projesi ile okulumuzdaki kütüphane değiştirilmiş ve zenginleştirilmiştir. İçerisinde temel eserleri de barındıracak Z kütüphanemiz, bilgi teknolojisi sınıfıyla kütüphanemizi bir araya getirerek ve okulumuzun giriş katına konumlandırılarak öğrencilere 07.00-19.00 saatleri arasında hizmet sağlayacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığının destekleri ile Devrek'te faaliyet Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu'nda hayata geçirilen Z kütüphane'nin açılışında söz alan Devrek Kaymakamı Yakup Güney ise, "Öğrencilerimizin eğitimine renk katacak güzel bir kütüphane hazırladık. Buradan Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerine teşekkür ediyorum. Yine kütüphanenin bu aşamaya gelmesine yardımcı olan, projesini hazırlayan okulumuzun idarecilerine ve öğretmenlerine ben teşekkür etmek istiyorum. Bu anlamda ilgililere yeniden teşekkür ediyor, buradan gelecekte yetenekli bireyler yetişeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Devrek’in "Z Kütüphanesi" Açıldı

Devrek’in "Z Kütüphanesi" Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim