• BIST 9524.59
  • Altın 2488.992
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6547
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

"Devlete kafa tutan hainleri bu noktaya çözüm süreci getirdi"

"Devlete kafa tutan hainleri bu noktaya çözüm süreci getirdi"
MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, yaşanan terör saldırılarının ardından her gün gelen şehit haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, yaşanan terör saldırılarının ardından her gün gelen şehit haberleriyle ilgili açıklama yaptı. Ersoy, "Son zamanlarda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yaşanan terör olayları hepimizi derinden üzmektedir. Bugüne kadar tavizlerle şımaran ve devlete kafa tutan hainlerin bu noktaya gelmesini sağlayan temel etken; çözüm süreci adı altında yapılan ihanet olmuştur." dedi.

MHP İl Başkanı Baki Ersoy, gündeme ilişkin yaptığı yazılı açıklamalarda, terör örgütüne ve terör örgütünün güçlenmesine fırsat verilmesine müsaade edenlere tepki gösterdi. Başkan Ersoy şunları söyledi: "Son zamanlarda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yaşanan terör olayları hepimizi derinden üzmektedir. Bugüne kadar tavizlerle şımaran ve devlete kafa tutan hainlerin bu noktaya gelmesini sağlayan temel etken çözüm süreci adı altında yapılan ihanet olmuştur. Kayseri ve Türkiye'nin dört bir yanında vatan için can veren yiğitlerin hesabını bu ihanet sürecine ortak olanlar verecektir. Askere ve polise vur emri vermeyip, bölücü terör örgütü ve yandaşlarının şehirlerde hendek kazacak noktaya getirilmesinin müsebbipleri verilen şehitlerinde müsebbipleridir. Her verilen şehidin acısını yüreğimizde hissederken, bu acıya öncülük edenlerin nefretini de aynı derece de yüreğimizde hissediyoruz. Bununla birlikte özerklik hayali ile gündeme gelenler şunu bilsinler ki, her ne kadar mevcut AKP hükümeti bugüne kadar bunlara taviz vermiş olsa da bunların bu hayalini kursağında bırakacak Milliyetçi Hareket kadroları her daim vatan mücadelesini vermeye devam edecektir. Bu milletin ve devletin bölünmez bütünlüğü karşısında Türkiye'nin sigortası olmaya devam edecektir."

İl Başkanı Ersoy, Türkiye'yi "Kürdistan'dan gelen haberler bizi mutlu ediyor" ve "Kürdistan'a selam olsun" diyecek kadar basit insanların yönettiğini ifade ederek, sözlerine şunları ekledi: "Bu insanlar yönetiyor olsa da Kürdistan'a geçit vermeyecek Milliyetçi Hareket kadroları her daim bu vatanın bölünmez bütünlüğünün teminatı olacaktır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin ifadesi ile "Hendek açmışlar, pazarlık yapacaklarmış, vız gelir. Yiğit her zaman düştüğü yerden kalkar. Hain ise yükseldiği yerden değil düşmek, yere çakılır. Bu da uzun sürmeyecektir. Acıları acımız, alınacak intikamları sözümüz olsun." Bu vesile ile son olarak Bünyan'da ebediyete uğurladığımız Musa Yüce ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, onların acısını unutmayacağımızı ve unutturmayacağız."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim