• BIST 9708.74
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C
  • İzmir 27 °C

Devlet Okulunda Okuyan 50’yi Aşkın Öğrenci TEOG’da 1’inci Oldu

Devlet Okulunda Okuyan 50’yi Aşkın Öğrenci TEOG’da 1’inci Oldu
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor" konulu söyleşide konuşan İl Milli Eğitim Müdürü...

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor" konulu söyleşide konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, "Kayseri'de başarı ile akalı yukarıya doğru bir ivme mevcut" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor" konulu söyleşi düzenlendi. TEOG da 1. olan farklı okullardan 8 öğrencinin katıldığı söyleşinin başkanlığını, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu yaptı. Öğrenciler ile teker teker sohbet eden Çandıroğlu, öğrencilerin başarı hikayelerini dinledi.

Söyleşi de öğrencilere nasihat veren İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, "Burada Kayseri'mizin başarısına çok ciddi anlamda katkı koymuş ve kendini bu alanda ispat etmiş arkadaşlarımızla beraberiz. Bu demek ki gelecekte memleketimizin çok daha ileri noktalara gitmeleri noktasında çok elit bir öğrenci grubu ile birlikteyiz. Yarının hizmetleri şimdiki ile benzetemeyecek kadar artacak demektir. Bu işin böyle de bir tarafı var. Kağıt üzerinde ki başarımız ve sınavlarda ortaya koyduğumuz başarı kadar bizim sosyal hayatta da başarılı olmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Söyleşiyi değerlendiren Çandıroğlu, "Başarı ile alakalı Kayseri'miz de yukarıya doğru yükselme noktasında bir ivme mevcut. Devlet okullarımızla birlikte 50'yi aşkın öğrencimiz TEOG sınavında bütün sorulara doğru cevap verip 1'inci oldular. Bu öğrencilerimizle beraber geleceğe dair hem kendilerini hem de gelecekte ülkemizi nerede gördüklerine dair güzel bir söyleşi yaptık. Bu söyleşiden çokta memnun ayrılıyoruz. Sadece başarıya odaklı öğrenci yetiştirmek değil, milli ve manevi değerlerle alakalı da çocuklarımızın ciddi derecede donanıma sahip olduklarını gördük. Bu da bizi mutlu etti" şeklinde konuştu.

Çandıroğlu ayrıca, "Başarının yanında aynı zamanda bu farkındalığı oluşturmakla alakalı bir söyleşi yaptık. Öğrencilerimizin kendilerini ifade ediş şekilleri, meselelere hakimiyetleri, ülkemizin ve dünyanın durumu ile alakalı ortaya koymuş oldukları vizyon gayet yerindeydi. Hepsini tebrik ediyorum. kendi adımıza ve eğitim camiası adına da seviniyorum. Demek ki doğru yoldayız" diye konuştu.

TEOG da 1'inci olan Erbosan Ortaokulu öğrencisi Mehmet Yıldırgan da, söyleşi katıldığından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ediyorum. Başarımda onların katkısı büyük. Bize düşen çalışıp gayret gösterdikten sonra sonucu Allah'a bırakmaktır. Bu tür programlar öğrencilerin kendisine olan güvenini artıyor. Bu manada çok iyi bir çalışma oldu" dedi.

Osman Hilmi Kalpaklıoğlu Ortaokulu öğrencisi Rabia Satoğlu ise, "Düzenlenen program çok güzel oldu. Düzenleyenlere teşekkür ederim. Müdürümüz de çok cana yakın ve gerçekten öğrencinin halinden anlıyor" şeklinde konuştu.

Söyleşinin ardından öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekinen Bilal Yılmaz Çandıroğlu, daha sonra öğrencilere hediyelerini verdi.

Devlet Okulunda Okuyan 50’yi Aşkın Öğrenci TEOG’da 1’inci Oldu

Devlet Okulunda Okuyan 50’yi Aşkın Öğrenci TEOG’da 1’inci Oldu

Devlet Okulunda Okuyan 50’yi Aşkın Öğrenci TEOG’da 1’inci Oldu

Devlet Okulunda Okuyan 50’yi Aşkın Öğrenci TEOG’da 1’inci Oldu

Devlet Okulunda Okuyan 50’yi Aşkın Öğrenci TEOG’da 1’inci Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim