• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması

Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması
MHP Lideri Devlet Bahçeli, yerel seçimlerden sonra yapılan ilk grup toplantısında konuşuyor.

Devlet Bahçeli, yaptığı konuşmasında 30 Mart yerel seçimleri değerlendirirken, AK Parti'nin kazandığı başarının yolsuzluğu ve rüşveti örtmeyeceğini ifade etti.

"BU SEÇİMLERİN TEK GALİBİ MHP'DİR"

Bahçeli, konuşmasında, "Ak Parti'nin sandıklarda kazandığı başarısı hiçbir yolsuzluğu ve rüşveti örtmemiştir. MHP'nin başarısıyla dalga geçilmektedir. Bu seçimlerin tek galibi MHP'dir." ifadelerini kullandı.

"CUMHURBAŞKANI OLMAZ, OLAMAZ, OLMAYACAK"

Devlet Bahçeli, grup toplantısı konuşmalarının sonlaına doğru, salondaki partilileri adeta çoşturan bir konuşma yaptı. Bahçeli, ses tonunu yükselterek, "Hırsızdan cumhurbaşkanı olmaz, özgürlükleri kısıtlayandan cumhurbaşkanı olmaz.. twitter'ı youtube'u kapatan adamdan cumhurbaşkanı olmaz.. olmaz! olamaz! olmayacak!" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmalarının satır başları;

"CHP ÇİRKEFLİKLERİNE RAĞMEN YERİNDE SAYDI"

"30 Mart seçimlerinden sonra iktidar partisinde umduğunu bulamayan vatandaşlarım MHP'yi tercih etmişlerdir. AKP'de kopmalar uzanacak ve CHP her türlü çirkefliğe rağmen yerinde saymıştır. MHP iktidarın yegane alternatifi olduğunu 30 Mart seçimlerinde tescil ettirmiştir. Emrimizde devletin imkanlarını yoktu sadece milletimizin vereceği karara güvendik.

KEDİLERE DAVA AÇILMASI GÜNDEMDEDİR

30 Mart akşamı 41 ilde görülen elektrik kesintisi herkesi kuşkulandırmıştır. Bir bakanın yaşanan elektrik kesintilerini kediye yüklemesi milletin zekasına hakarettir. Herhalde kedilere dava açılması gündemdedir. Ve trafolar Başbakan’ın adamları tarafından kuşatılmış durumdadır. Allah’tan barajları yabani hayvanlar içip bitirmemiş, elektrik tellerini kuşlar kemirmemiştir. Sadece paralele kediler suçlanarak vaziyet kurtarılmıştır.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ

30 Mart ile beraber Başbakan cumhurbaşkanlığına sıcak baktığını şifreli sözlerle ima etmiştir. Başbakan'ın aday olması halinde Sayın Gül'ün buna saygı duyacağı kendisinin Başbakanlık koltuğuna oturtulacağı bazı vekiller tarafından konuşulmaktadır. Yani ağzı olan konuşuyor. Anlaşırlarsa her şey netleşecektir. Demokrasi ile yönetilen ülkede iki kişinin kefine ülke teslim etmek olmayacak bir şeydir."

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim