• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Devlet Bahçeli: Sandığınıza sahip çıkın çalıntı olabilir

Devlet Bahçeli: Sandığınıza sahip çıkın çalıntı olabilir
MHP lider Devlet Bahçeli mitinglerine devam ediyor. Bahçeli İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde konuştu. AK Parti mitinglerindeki o görüntü için Bahçeli çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kim hangi siyasi partiye destek veriyorsa versin. Ama bu ülke evladı olarak seçimlerin güvenle olmasını sağlamak zorundadır. Hep birlikte sandığa gitmeyi başarmalıyız. Sandıkta tercihlerimizi en haklı bir şekilde demokratik hakkınızı kullanmak için vermelisiniz. Özellikle dava arkadaşlarımıza sesleniyorum. Sandığa erken saatlerde gidin oy sayma işleminin sonuna kadar da oradan ayrılmayın. 

Oy sayma saati geldiğinde de oylarda çalıntı oylara fırsat vermemek için gözünüzü dört açın. Bu geçmiş dönemlerde hep gördüğümüz olaylardır. 

Görevli olan arkadaşlarımızın bulunmadığı ortamda 11 oy çıkmış olsun onlar yokken başına ya da sonuna o 11'in bir 1 daha eklerler 111 oy olur ve bu şekilde seçimi kaybetmiş oluruz. Bunlar olmayacak şeyler değil..Dikkatli olun...

Buna fırsat vermemek için bütün arkadaşlarımızın görevlerinin başında olmasını istiyorum. AK Parti 11 yıldır bu ülkeyi ynetiyor. ama 11 yıl boyunca bir çok sosyo ekonomik sorunun çözülmediği bütün sosyal dilimlerin hemen hiç bir sorunu çözülememiş refah düzeyi artmamıştır. Ayrıca ülkenin milli ve üniter yapısı sarsılmakta toplumda sosyal barış ve istikrar sağlanamamıştır. 

Kendileri hakim olduğu TV'lerde AKP'nin beslemesi sosyal aydınlar Türkiye'yi toz pembe göstermektedir.

Benim durumum daha iyiye gidiyor ben bu iktidar zamanında dah gelir seviyem arttı çoluk çocuğum iş buldu diyecek seviyede midir. Bu iktidar süresini doldurdu. 

Bu seçim döneminde Başbakan ya da diğerleri hiç ekonomik sorunların üstünde duruyor mu? Taşıma insanlarla miting yapıyor. Montaj montaj diyor... Esas montaj orada... Gelenleri üst üste koyuyor millete yutturuyor. Bu kadar yolsuzluktan sonra bu millet hala orada mı?

Gelsin bizim gibi ilçe ilçe dolaşsın bakalım... Ama biz her gün illerimizi gezerken tüm ilçelerle görüşerek gümbür gümbür geliyoruz. Yolsuzluk ve rüşvetin hesabını sormak için geliyoruz. Ayakkabı kutularını devlet olarak kontrol edeceğiz içinde ayakkabı mı var para mı var. 

Bir evde 6 tane kasanın ne işi var. hadi bir tane olur da 6 kasanın bir evde ne işi var?

Filan kişiler epey bir ihale aldılar 100 milyon dolar getirsinler. cevap olarak ben bunu alnımın teri ile kazandım kimseye haraç veremem diyeceğine, Sayın Başbakan böyle mi istemiş emri olur diyor adam...

Şimdi de kalkmışlar oğlu ile kendi aralarındaki muhabbette bir çok para alışverişi sanki bir çok şirket onun evden eve nakliyat diye. Bunlarda da para evden eve taşınır diye bir şirket kurmuşlar. Aman diyolar evde ne varsa sıfırlayın... Bunlar halk arasında duyulduğu anda sayın başbakan çıkıyor bunlar montaj diyor. 

Keşke bunlar montaj olsa allah verse de böyle bir şey olmasa Bir Başbakan bunları yapmışsa vay halimize...

Başbakan desin ki benim partimin adı AK 'tır. Nerede ne yolsuzluk varsa onun üstüne gideceğim demesi gerekirken 17 Aralık'tan bugüne herkese saldırmakta ve çok hakaret edici konuşmakta.. Sayın Başbakan siz miting yapmayınız ben yolsuzluk yapmadım tartışmasına girmeyiniz. Ama bunu yaparken doğru bir hareket yaparak ben miting yapmıyorum seçimlere kadar yargıyı harekete geçiyorum dürüst ve ahlaklı savcıların hepsini görevlendiriyorum demiş olsa inanıyorum ki bu Başbakan'a yazık oldu diye kendisi miting yapmadan halk sandığa koşar AKP'yi aklamak için ama bunu yapacak yüzü bile yok.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim