• BIST 9809.26
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Devlet Bahçeli 62.Hükümeti sert bir şekilde eleştirdi

Devlet Bahçeli 62.Hükümeti sert bir şekilde eleştirdi
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ankara'da 62. Hükümeti sert bir şekilde eleştirdi.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

"62. HÜKÜMET ÇANKAYA'DAN GİYDİRİLİP DİKTİRİLMİŞTİR"

Bu hükümet hala Erdoğan'ın elindedi. 62. hükümet karşılıklı menfaatlerle tecelli etmiş bir kukladır. Erdoğan'dan ayıran, farklı kılan hiçbir şey yoktur. 62. hükümet Çankaya'dan giydirilip diktirilmiştir. Ahmet Davutoğlu Çankaya'yla emirlerini gönlünce kabullenmiştir. 62. hükmetin ne getirip ne götüreceğini zamanla göreceğiz. İlk düğmesi yanlış iliklenen, Erdoğan'ın siyasi dürtülerine teslim olan bir hükümetten çokta fazla bir şey beklemek doğru olmayacak.

Çankaya'da hazırlanıp Davutoğlu'nun kucağına konulan ve hatta talimatlanan ne varsa benimsemiş, benimsemek zorunda kalmıştır. Davutoğlu Erdoağn vasiyetine boğun eğmiştir. 62. hükümetin Erdoğan kumaşı bol, ezberi yeni yasa, rüşvetli olan yeni bir hükümettir.

"12 YILLIN BAŞARISIZLIĞI OLAN BİR HÜKÜMETTİR"

Yeni hükümetin konsusunda millet yoktur. Eskinin bir yansıması son 12 yılın başarısızlığı olan bir hükümettir. Başabkan Davutoğlu'na göre yeni Türkiye kendine güvenen bir hükümettir. Daha düne kadar küresel zeminde sözünün dinlendiğini iddia eden bir hükümet değil midir?

"YENİ TÜRKİYE AKP'NİN TUTULMAZ BİR EROZYONUDUR"

Yeni Türkiye ezberi, AKP'nin tutulmaz bir erozyonudur. Davutoğlu diyorki; yeni, Türkiye güçlü bir Türkiye'diğr Biz diyoruz ki; aksine yeni Türkiye boynunu eğmiş bir Türkiye'dir. AKP'ye oy veren ya da vermeyen diye ayrılan medeniyetten düşmüş bir Türkiye'dir. Yeni Türkiye iktirarsızlığın kaybedilmiş olan bir Türkiye'dir.

"ISMARLAMA HÜKÜMET OLMAZ"

Cumhuriyetimiz Samsun'undan başlayıp oluk oluk kanlar akarak temellenmiştir.ç Dikilen filiz 90 yıl önce bin şükür tutmuştur. Devlet el değiştiriliyor yeni Türkiye inşa ediliyor diyenler şehitlerimizin kanı ve ejdadımzıın hayur duası vardır. Yeni Türkiye ismiyle her şeye ortak olanlar unutmasınlar ki, bu durumlar kalkmadıkça ilerlemeyecektir. Milletimiz ekonomik sorunalrına çözüm talep etmektedir. Milletimiz her düzeyde onurlu bir ülke olması dileğindedir. Ismarlama bir hükümet olmaz.

"MESELE YENİ TAYAMMÜL İSE..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni teyammül olma peşindedir. Erdoğan'ınn eski alışkanlıkalrından kurtulmaya ve arınmaya niyeti yoktur. Bu fakirin orada çok emeği var diyen Erdoğan... Çankaya Köşkü'nün kanunen kullanmama gibi bir yaptırım yoktur. Ama bizim anlamadığımız Erdoğan'ın Çankaya'nın manevi mevkinden neden rahatsız olmaktadır. Mesele yeni tayammül ise, bu aşağılama ve küçümsemedir. TC'nin sembolü olan Çankaya'nın silinmesini bekliyorlarsa, bu olmayacaktır. MHP iktidarında AKP'ye ait ne kadar tyanlış varsa hepsi düzeltilecektir.

"POLİS MEMURLARI HÜCUMA UĞRAMIŞTIR"

Aziz milletimizi cebine dadananları görmekte ve bir yere not almaktadır. AKP hükümeti kıskıvrak yakalanmış ve bütün kirli çamaşırları bir bir dökülmüştür. Asla onaylanmayacak rüşvet olayları unutulmamıştır. Sözde 17 ve 25 Aralık darbeleri diye millete enpoze edilmiştir. Polis memurları hücuma uğrarken, havuzcular korunmuştur. 17 ve 25 Aralığın failleri şimdilik kurtulmuştur. Mutlaka ki yargı işlemelidir. Rüşvet ve yolsuzluğa katılanlar yargılanmalılardır.

"ASLA KABUL EDİLEMEZ"

Geçen dönemlerde ne istediler de vermedik diyen Erdoğan'ın, şimdiki derdi rüşvettir. Cumhurbaşkanı Erdoğan paralel yapının herkesi dinlediğini her defasında söylemiştir. Peki bunlar oluyorken hükümet nerdeydi? Bu kadar aciz bir hükümet nasıl yönetiyor? Koz olarak arşivlenirken Ertdoğan ne yapmış, nerelerde gezmiştir? Almanya'sında başka ülkeler kalmamışken Erdoğan ne yapmıştır. Cumhurbaşknı Erdoğan ilk yurtdışına çıkarken hiçkimsenin kabul edemeyeceği bir cevap vermiştir. Hayret verici bir pişkinlikle yanıtlamıştır. Diyarbakır Lice'de yapılan heykelin basit bir heykel diyen kişi asla kabul edilemezdir. Türkiye casusluk faaliyetleri konusunda susmuştur.

"GÜÇLÜ BİR ÜLKENİN DİNLENMESİ MARİFET DEĞİLDİR"

Güçlü bir ülkeyi dinlenmesi marifet değildir, aksine dinlenmesini önlemek marifettir. Lafa gelince ele avuca sığmayan Davutoğlu neden sessizdir? Vicdanınız hiç mi sızlamıyor? Hükümet 25 aralık soruiturmasına takipsizlik karar verirken HSYK seçimlerini hedef almaktadır. Olanlar devlet ciddiyetinin hiçe sayılmasıdır. Artık İmrali canisine sekreterya hzimeti verilmesi bile konuşulmaktadır. Pişmanlık beyanı aranmadan dağdan indirilmesi planlanmaktadır.

"BU SEFİL TEKLİFİN AKP TARAFINDAN CEVAP VERİLMESİ..."

AKP resmen acıklı bir şekilde İmralı'nın ağzına bakmaktadır. Danimarka, İtalya ve Fransa'nın IŞİD'e karşı Peşmergeyi silahlandırılmasıdır. Esasen hiç ciddeye alınmayacak bu sefil teklifin AKP trafından cevap verilmesi hiç kabul edilemez bir şeydir. Genel Kurmay Başkanı Türkiye'nin alehine olacak bu durumu anlamayacak durumdaysa eğer...

"MEB BAKANLIĞI HER ŞEYİ ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRMIŞTIR"

MEB Bakanlığı her şeyi eline yüzüne bulaştırmıştır. Bu haksızlıktır ve hemen bunu düzeltilmesi gerekmektedir. Binlerce evladımız hayatlarının baharında hakzılığa uğramıştır. Evlatlarımız üzerinde oyanan bu oyuna dur demenin zamanı gelmiştir.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim